Arkadaşlar eBay'de iPhone'lar 60-65$'a gidiyor sıfırları.Halam var onlara aldırıp arkadaşları ile yollattıracağım da biraz araştırdım burada çalışmıyormuş.Ama kırılabiliyormuş.Bir internet sitesinden de gerekli programları ve resimli anlatımlar buldum sizce alıp kırabilir miyim? Yani deneyenler var mı? Ne önerirsiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
İşin açıkçası google'da araştırma yaptığım için burada yapmak aklıma gelmedi.Hayır 600-650$ değil.60-65$ gördüm gidenleri.Ben bu arada araştırma yapayım siz de bana buraya link atarsanız bu sitedeki kırma bölümünün, çok memnun olurum
O zaman sanırım mantığında vardır, 65$ a iphone olmaz, 65$ 80 ytl ediyor, olacak iş mi sence? Ya fake ilandır, ya ürün sahte iphone dur yada ikiside değildir satıcı parayı ödesen bile göndermez cihazı.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.