A

Yüzbaşı
29 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
Nokia Lumia 820 ve Microsoft Ekosistem Kurulumu
Merhaba arkadaşlar. Windows 8'li bir bilgisayar ve Nokia Lumia 820 cep telefonu ile nasıl bir ekosistem kurabiliriz? Yani ne yapabilirim bana ne gibi bir kolaylıklar, imkanlar sağlar? Aklımda aynı paraya Android gibi program çeşitliliği çok fazla olan bir telefon almak var fakat şuan elimde zaten Galaxy Ace var ve yüklediğim programlardan sadece Facebook uygulamasını kullanıyorum. Tabi çeşitliğin elimin altında olmasını bilmek rahatlatıyor sonuçta istersen indirip kurabilirim ama kullanmıyorum. Sanırım Nokia Lumia 820 almak daha mantıklı diye düşünüyorum kendime göre. Ne dersiniz ekosistemin artıları ve telefon tercihimle ilgili?
A
11 yıl
XBOX 360 Klavye Mouse
Arkadaşlar bu XBOX360'ın üstündeki USB portlardan klavye mouse takıp FPS oynayabiliyor muyuz?
A
13 yıl
Aylık Faiz mi Yıllık Faiz mi?
Arkadaşlar ben bir miktar paramı faize yatırmak istiyorum. Hani çoğu kişi parasının aylık faizini çekip geçinenler var. Şimdi ben de bu şekilde yapmak istiyorum. Faize yatırırken vadesini 1 aylık olarak mı seçeceğim? Eğer 1 aylık seçersem o ay sonunda faizin getirisini çekince vadem bozulur mu? Ve bu 1 ayın sonunda faiz işlemini yinelemem gerekir mi?
A
13 yıl
National Geographic Mega Yapılar
Beyler ben inşaat müh. öğrencisiyim 4.sınıf bişey merak ediyorum. bu nat.geo.'da mega yapılarda kullanılan bina tasarım programları ne acaba? mesela bizde Türkiye'de 3 farklı program kullanılıyor.

1) Sta4CAD
2) IdeCAD
3) Probina

Şimdi bizde hangisi en çok kullanılıyor bilmiyorum hem bunu öğrenmek hem de mega yapılarda elemanların kullandığı programların adını merak ediyorum. Bileniniz var mı?
A
13 yıl
DELL Inspiron 1018 için hangi işletim sistemi?
Arkadaşlar bende DeLL Inspiron 1018'im var. İçerisinde fabrika çıkışı Windows 7 Starter var. Pek bi donuyor. Acaba Win7 Ultimate yüklesem yoksa Ubuntu 11 mi yüklesem daha hızlı olur? Şuan bilgisayar başlarken F8'e basınca otomatik recovery yapıyor. Başka bir işletim sistemi yüklesem de yine F8'e basınca aynı recovery sorunsuz çalışır mı?
A
13 yıl
EVGA Ekran Kartı Garantisi Nerde?
Merhaba arkadaşlar. Gittigidiyor üzerinden bilgisayar kasası alımı yapmıştım geçen yaz. Geçtiğimiz günlerde anakartım 2.kez yandı ve sebebin ekran kartından olduğu anlaşıldı. Ekran kartı görüntüyü çizgi çizgi veriyor ekrana. Kısa bir google araştırması sonucu EVGA ekran kartlarının Avrupa ve Türkiye'de 10yıl garanti verdiğini gördüm ancak bu ekran kartını nereye göndereceğim hakkında en ufak bilgim yok. Elemana ulaşamıyorum çünkü sahtekar olduğu için siteden de atılmış. Vatanbilgisayar'a sorgulattım bizim satışımız değil dediler. Acaba ekran kartımı nereye göndermeliyim? Ya da bu arızayı bir bilgisayarcı tamir edebilir mi merak ediyorum. Kartın faturası maturası da yok lanet olasıca herif te yok ortada. Bana yardımcı olun lütfen.

Ekran kartımın modeli: EVGA 9800 GX 2 Superclocked 1 GB.


< Resime gitmek için tıklayın >
A
13 yıl
Yeni Laptoplardaki Recovery Kolaylığı
Merhabalar. Ben Dell Inspiron 1018 Mini aldım. Şimdi bunun açılırken F8 tuşuna basarak fabrika ayarlarına tekrar dönmesi sağlanabiliyor. Ben linux kurmak istiyorum ancak tekrar recovery'i çalıştırmak istersem yine F8 tuşuna basarak yapabilir miyim?
A
13 yıl
philips voip1511B SKYPE telefonu nasıl kullanılır?
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi ben philips voip1511B marka modelli skype telefonu almak istiyorum. Ancak nasıl kullanabilirim? Skype üzerinden arama yapmak istediğimde illa ki bilgisayar açık ve bu telefon da bilgisayara bağlı mı olmak zorunda? Yoksa direk modeme mi bağlanıyor?
A
14 yıl
İnşaat İhale Dosyası Hazırlama
Ya arkadaşlar İnşaat Mühendisliği'nde okuyorum. Hoca konu dağıttı bana da " ihale dosyası nasıl hazırlanır " kısmı geldi. Kitap elimizde yok zaten bundan yararlanarak böyle konu dağıttı. Araştırdım google'da ancak pek bir şey bulamadım. Şöyle slayt yapabileceğim bir şekilde yeterli bilgi verebilecek olan var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum çok önemli ...
A
14 yıl
Açılıştaki BIOS ayar sorunu
Arkadaşlar 3 gündür kafayı yemek üzereyim. 4 gün öncesine kadar garip garip donmalar yaşadığım bilgisayarım bir sabah windows 7'nin açılıştaki o windows ableminin orada donup kaldı. Format çektim ancak formattan sonra orada bilgisayar kitlenmeye başladı. Arkadaşın birine sordum bios pilini çıkart tak dedi, çıkarttım taktım bu sefer açılışta BIOS'a girmek için DEL'e basın filan yazıyor basıyorum ancak ms-dos yazıları gelip

USB connect over bilmem ne hemen altında; time/date set bilmem ne en altta ise System shut down after 15 seconds. Artık kasayı kaldırıp atmayı planlıyorum 8. kattan. Bir çözüm önerisinde bulunun ne olur..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.