Mesajınızdaki bağlantıda, dosyaların sadece okunur olmaktan çıkıp işlenebilir olması için yazılım güncellemesi gerektiğinden bahsedilmiş. Monterey sonrası bir işletim sistemi gerekiyormuş, yanlış anlamadıysam. Cihazınız ve MacOS sürümünüz hangisi?
hocam office uygulamaları genellikle 5 yıl sonra desteği kesiyor. bunu şartnamede belirtiyor olmaları gerekli. kurulum yaparken hiç okumadığımız, next next diye geçtiğimiz binlerce satır şartnamelere yazıyolar bunları (: ltsc yöntemi ile yeniden lisanslama yapabilirsiniz bu arada.
Çok teşekkür ederim. Windows platformlarında bu sıkıntı yok.2012 orijinal office programı hala devam ediyor.ya da 2019 da aldığım office 2019 win bsayarımda hâlâ çatır çatır çalışıyor. Demek kısıtlama mac lere. Tekrar teşekkür ederim size. Bu arada bahsettiğiniz ltsc yöntemi hakkında bilgim yok. Acaba açıklayıcı önerebileceğiniz bir link var mı acaba
öncelikle kullanmak istediğiniz uygulamaların orijinallerini microsoft un sitesinden indirdikten sonra githubda bulunan talimatları uygulayarak yapabilirsiniz hocam, ben o şekilde kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @tarrega