herkese merhaba , 1.3tce 2020 model clioya biniyorum şu an 87 binde ve motora dair bir bilgim yok en son 83 binde yağ değişimi yapıldı bu motorun ağır bakımları vs ne zaman yapılmalı değişmesi gereken bir şeyi var mı bilgilendirirseniz çok sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arada bir aç çubuğu çek, suyuna bak. Yeni model araçlarda herşey sensörlü ama oradaki herşeyin eksiksiz olduğunu kendi gözünle gördüğünde ayrı bir tatmin duygusu oluyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >