T

Er
11 Mayıs 2026
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
3 hafta
2.5 Tdi VW multivan çekiş arızasi
Arkadaşlar 2004 model vw multivanım var. 270.000 km.de motor soğukken seyir halindeyken birden gaz kesiyor ve gaz yemiyor. Durup stop edip tekrar çaliştırınca düzeliyor. Bunu her defasında yapıyor. Bileniniz var mı? Neden yapar?
T
3 hafta
Memurluktan istifa etmek
Merhabalar, başkasının aklı ile iş yapmam ama tecrübelerinden faydalanabilirim.
Arkadaşlar memurum, gercekten stresli bir işim var. Normal düz memurluk gibi düşünmeyin. 85 bin gelirim var. Yaşım henüz genç ama çok yoruldum. Çok mobing ve baskıya maruz kalıyorum. Stressiz olarak normal bir günüm geçmiyor. Kafam sürekli tehdit altında olduğunu ve işleri yetiştiremezsem sorun çıkacağını düşünüp duruyor. Mutlu olamıyorum. Aklımda sürekli işim var. Ben de bu durumdan kurtulmak için istifaya karar verdim ve bir kuruyemiş baharat dükkanı açacağım. Tutar mı tutmaz mı bilmiyorum. Ama en azından huzurlu bir hayat süreceğimi öngörüyorum. Daha önce bu şekilde bir karar alan var mı? Ayrıca kuruyemiş işi yapan arkadaşım varsa tavsiyelerini alabilirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.