Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
13
Cevap
1121
Tıklama
0
Öne Çıkarma
D.I.S.C.O ( 2026)
T
geçen yıl (18513 mesaj)
Moderatör
Konu Sahibi

Giray Altınok, Kerem Özdoğan ile başrollerini paylaştıkları “D.I.S.C.O” adlı filmin çekimlerinin başladığını duyurdu.

< Resime gitmek için tıklayın >

Senarist kısmına ise ikilinin çocuklarının isimleri yazıldı.


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



U
10 ay (6560 mesaj)
Yarbay

D.I.S.C.O. | Fragman - 1 Ocak 2026'da Sinemalarda

https://youtu.be/ncSg6Vf_sYg





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 15 Aralık 2025; 1:27:51 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
10 ay (52317 mesaj)
Yarbay

Fragman vs izlemeden konuya bakmadan Giray Altınok'u gördüğüm gibi attım izleme listeme.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
10 ay (18513 mesaj)
Moderatör
Konu Sahibi

Giray Altınok ve Kerem Özdoğan'ın 1 Ocak'ta vizyona girecek "D.I.S.C.O." filminin afişi yayınlandı.


< Resime gitmek için tıklayın >



B
9 ay (14761 mesaj)
Yarbay

güzeldi hiç sıkmadı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
9 ay (18513 mesaj)
Moderatör
Konu Sahibi

D.I.S.C.O. yarım milyon seyirciyi aştı!

< Resime gitmek için tıklayın >
Hafta sonunda yaklaşık 94 bin seyirci tarafından izlenen D.I.S.C.O. filmi, toplamda yarım milyon seyirci baremini aştı.
Box Office Türkiye'nin aktardığına göre, Giray Altınok ve Kerem Özdoğan'ın senaryosunu kaleme alıp başrolünü paylaştığı D.I.S.C.O., gösterimdeki üçüncü hafta sonunda 94 bini aşkın seyirci tarafından izlendi ve toplamda yaklaşık 523 bin seyirciye ulaştı. 
Film böylelikle yarım milyon seyirci baremini geride bırakmış oldu.
Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği D.I.S.C.O., istihbarat teşkilatından uzaklaştırılan ajan Ertan ile onun mesleğini öğrenen Zafer'in hikâyesini anlatıyor.



D
9 ay (384 mesaj)
Yüzbaşı

Bu sene için güzel bir başlangıç filmi oldu umarım diğer filmlerde böyle çıkmaya devam eder



T
8 ay (18513 mesaj)
Moderatör
Konu Sahibi

Giray Altınok ve Kerem Özdoğan’ın başrollerini paylaştığı yerli film D.I.S.C.O., vizyona girdikten sonra 900 bin kişi tarafından izlendi. Film, 193 milyon TL’ye yakın gişe hasılatı yaptı.



T
4 ay (18513 mesaj)
Moderatör
Konu Sahibi

film bugün itibariyle Netflix kütüphanesine eklendi



K
4 ay (52317 mesaj)
Yarbay

Filmi bugün izledik. Ne iyi ne de kötü bir yapım, genel olarak kendini izletiyor. Giray Altınok yine her yapımında olduğu gibi farklı kılık ama içten içe aynı karakterle karşımıza çıkıyor. Çıksın sorun değil, şikayetçi değiliz, zaten büyük beklentilerimiz de yok ve Giray Altınok da kendisinden ne bekleniyorsa onu sunuyor. Hayalkırıklığı yok. Sadece Başka Bir Sen (2025) filmini biraz daha sevmiştim, bu onun biraz altında kalmış. Yoklukta, ki Türk sineması yok gibi bir şey malum, gideri olan bir yapım ama fazlası da değil.

Spoiler vermeden şunu söyleyebilirim ki durum komedisinin olduğu yerler evet güzeldi. Ama yapımın pek çok yerindeki yersiz küfürler komik olmadığı gibi insanın ağzında iğrenç bir tat bırakıyor. Yani çekirdek çitlerken gelen bir tane çürük, acı bir çekirdeğin ağzınızdaki tüm tadı mahvetmesi gibi.

Giray'ın dışında uğruna izlenecek ne bir karakter ne de bir oyuncu bulabildim. Kendisi yine filmin omurgası olmuş. He bir tek kötü karakterlerde Dragic'i canlandıran Saygın Soysal vardı ki onun da rolü ve karakteri çok kısıtlıydı. Film ciddi bir yapım olmadığı için böyle mükemmel bir şekilde sessiz kötü karakterlere yazık oluyor gerçekten. Ciddi bir yapımda iyi bir senaryo yazılmış olsa bu adam çok sağlam bir villain olurmuş aslında. Yakışır.

6,5'ten yokluğun da etkisiyle 7/10. Üzmez.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Eylül 2026; 1:24:46 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
4 ay (18951 mesaj)
Binbaşı

çöp
fragmana koymuşlar iyi sahneleri zaten ekstra müdür laptop sahnesi güldüm o kadar
çaycı taşıyor filmi



A
4 ay (12409 mesaj)
Yarbay

Her sene düzenli yığınla komedi filmil çıkıyor. Bence bu filmden kat kat daha komikler. Fakat bu ikilinin arkasında kim varsa iyi reklam yapıyor, tanıtıyor. Sonuçta izleniyor. Süper kalite bir film değil ama ismi pek duyulmasada sadece dijital yayıncılarda gördüğüm bir sürü komedi filmlerinden daha kaliteli değil bence.

Giray'ın oyunculuğunu ayrıca beğenmiyorum. Komik bulmuyorum. Sürekli bağırarak konuşmasını itici buluyorum.



K
geçen ay (4309 mesaj)
Yarbay

6/10 güzeldi ,tadımlık.



E
3 hafta (884 mesaj)
Yüzbaşı

henüz izleme fırsatı bulamadım ama sosyal medyada karşıma çıkan Atatürk sahnesi muazzam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.