Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
2
Cevap
125
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Site içerisinde kaza
G
9 sa. (1893 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,
Dün gece aracıma vurup sabah bilgi verdiler. Dokundurdum dediği fotoğrafları ekliyorum. Şimdi bu hasar için yetkili servis diyor ki ön sağ çamurluğu ben komple boyarım. Doğal olarak da ciddi bir tramer çıkmış olacak. Çevrede bir ustaya götürsem lokal boya ile renk tutar mı bilmiyorum. Ek olarak dodikte de sürtme olduğundan orası da muhtemelen değişecek. Serviste yapılırsa değer kaybı için başvuru da yapacağım. Yorumlarınız nedir ?
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 sa. (19990 mesaj)
Yarbay

10 sene evvel vitesi boşta bıraktığım araç el freninden kurtulup sitenin otopark kapısına hasar vermişti.
Derhal trafik ekibi çağırdım.

Yaklaşık yarım saat sonra gelen ekip baktı ve "Site içerisine normalde tutanak tutmuyoruz ama madem geldik işiniz de görülsün" deyip tutanak tuttular.
Ertesi gün tutanağı trafik şube müdürlüğünden alıp kasko firmasına göndermiştim...



B
6 sa. (12931 mesaj)
Yarbay

değer kaybı işi çok uğraştırır sbm denen kurumun bilirkişi dediği a............ckları 10 bin değer kaybı biçer buraya





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 13 Mayıs 2026; 21:15:52 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.