Hocam bu durumun ekranın uzun süre açık olması ile ilgili olmaması gerekir. Bu eklem dokunuşu ile ilgili. Ben aktif olarak kullanıyorum. Eklemimle kayan ekran görüntüsü almak için ekranda S harfi çiziyorum. Yada bir metini seçmek için eklemimle yuvarlak çiziyorum. Kulağa absürt gelecek ama acaba arada sırada ekleminizle mi dokunuyorsunuz ekrana?
Eğer eklem hareketlerini tamamen kapatmaksa amacınız tek bir yerden kapanmıyor. Bir çok ayara girip kapatmak gerekiyor.
Dün saat 16 da sitesinden Honor 600 siparişi verdim. Telefon aramaktan sıkıldım ucuz pahalı artık neyse ne diyerek 30.600 tl ye verdim siparişi. Ama hala kargo adına bi hareket yok. Acaba sitesinden sipari veren varsa kaç günde kargo oluyor?
ekranın uzun süre açık olması ile ilgili olmayabilir belki ama o an denk geldiğim için öyle yazdım.sihirli portal kapalı ve eklemle alakalı herşeyi kapattım bidaha denk gelirsen yazayım burdan.bi kaç gün test edeyim bakayım.
Geçen haftalarda kulaklık ve şarj aleti hediyesiyle 27 bine alanlar olmuştu indirimlerle keşke o zaman alsaydınız sitede kargoya verilmediği halde eline ulaşanlar olduğunu söyleyenler olmuştu çok beklemeden gelir diye düşünüyorum
Tam almaya niyet eder gibi olduk, fiyat saçmaladığı gibi hızlı şarj adaptörü de hediye statüsünden çıkarılmış. Bu haliyle satın almaya değer gibi durmuyor maalesef. Kasım ayına kadar fiyat eski seviyeleri bulursa şansımızı deneriz.
Bu eklem dokunuşu ile ilgili. Ben aktif olarak kullanıyorum. Eklemimle kayan ekran görüntüsü almak için ekranda S harfi çiziyorum. Yada bir metini seçmek için eklemimle yuvarlak çiziyorum.
Kulağa absürt gelecek ama acaba arada sırada ekleminizle mi dokunuyorsunuz ekrana?
Eğer eklem hareketlerini tamamen kapatmaksa amacınız tek bir yerden kapanmıyor. Bir çok ayara girip kapatmak gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @HoneyBadger82