Eski Honda Fabrikasında üretebilirler Nasıl Xpeng ve GAC Avusturyada Magnaya üretiriyor böyle olabilir Dong Feng Nissan 50/50 % ortaklar Nissana NX8 ve NX7 Çinde Dong Feng üretti sıfırdan Fabrika kurmaları na gerek yok Voyah DFM nin premium markası Toyota Lexus gibi Gelse BYD yerine tercihim olur çok kaliteli araç Alman youtube da testini izledim fiyat uçmazsa BYD MG rakip olabilir 31500 usf çinde 50 bin 55 bin burafa olsa 2200-2500 tl çok rekabetçi olur Teslaya bile rakip olur EV side var 500km
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakang1969 -- 7 Ocak 2026; 16:24:17 >
yeni yetme ergenler bilmez. bir fıkra vardı. o aklıma geldi. fıkra "anan alıştı kaz etine, baban alıştı buzağı ..tüne" diyerek bitiyordu. bu çinliler de alıştı beleşe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 8 Ocak 2026; 15:41:36 >
Ülkede iş bilen servis yok asıl sıkıntı bu. Bkz togg bile bosch car servisle anlaşmış bosch car servis dediğin kurumun ülkedeki durumu belli sadece google yorumlara bakmanız yeterli . O da google yorumlarını bile sildiriyorlar. Antalyada oto servislere google dan 1 yıldız veriyorum ancak kaldırılıyor. Antalyada sıkıntı yaşadığım Aral servis (Service Aral) isimli dükkana 1 yıldız verip kötü yorum yapmıştım birkaç gün sonra silindi. Sonrasında Online Garaj isimli işletmeye kötü yorum yaptım o da yayından kaldırılmış gözüküyor. Yorumlarımda hiçbir kötü kelime veya argo da kullanmadım buna rağmen yorumlarım neden silindi anlamadım. Bu işletmelere baktığımda 5 yıldızlı birçok yorum var ama onlar duruyor sadece, bazıları da zaten 2-3 yorumlu fake hesaplar olduğu belli. Bu tarz olay yaşayan var mı google yorumlarda?
Yani hiçbir ülke milyarlarca teşvik verip sonra verdiği "sözü" yapmamış ve hiçbişey olmamış bir örnek var mı?
Bu mesajda bahsedilenler: @mystiery_