Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
302
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Muadil parfüm yapımında yüzde kaç esans kullanılmalı ?
B
5 ay (210 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim, herkes esans ne kadar fazla konursa o kadar güçlü olacak düşüncesinde ama belli bir oranda olmalı sanırım. Mesela sırf esans sürsek oraya yapışır, alkol değil mi onu uçuran ve yayılımını sağlayan ?



O
5 ay (4011 mesaj)
Yarbay

Hocam her esansın uçuculuk/volatilite değeri farklı ancak evet alkolün yayılıma katkısı büyük. Bunun yanı sıra pulvarizer de en az içerik kadar önemli. Bir diğer husus hocam lisanslı kaliteli saf esansların bir kısmı parfüm devlerine özel anlaşmalı üretiliyor ve dışarı satışı yasak. Muadil versiyonları muadil firmalar farklı prosesler ile üretebiliyor ancak orjinalini yakalayamıyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
4 gün (20531 mesaj)
Yarbay

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.