Arkadaşlar, ben de 1 aydır hibrit modeli kullanıyorum. Batarya doluluk göstergesini bulamadım. Yok mu acaba? Bir de myopel uygulaması bağlanmasına rağmen seyir verilerini bir türlü almıyor. Çözümü bilen var mı?
Selamlar, yeni grandland'in 12. hybrid modelinin düşük km ikinci elini yakınma almayı düşünüyorum. Herkesin dilinde bu grubun arabalarına dair elektronik problemler var ama, hacim bu kadar fazla olunca bu dile getirilen problemlerin normal olduğunu görüyorum.
Yaygın yaşanan bir problemi var mıdır acaba? Tşkler
genelde trim sesinden şikayetçiler benim araçta bozuk yolda çok az bir trim sesi geliyor sağ arka kapı tarafından, zaman zaman kendi kendine güncelleme yapıyor bazı ayarları sıfırlıyor ki pek çok elektronik aletlerde (pc-telefon-saat-tablet gibi) bazen güncelleme sonrası renk-şekil vb. bir takım değişiklikler görüyoruz bu araçda da bazı ayarlar kendiliğinden değişiyor el kitabını iyi okumak lazım
yanıtınız için tşk ler. bunlar olsa olsa ufak tatsızlıklar olur :) ben takılmam bunlara, yolda bırakacak yaygın bir sorun olmasın yeter. Bunu sadece grandland olarak da sormuyorum, 3008 (hatta belki 5008 bile)-c5aircorss-grandland. Hepsi az çok aynı arabalar.
Merhaba..şu an Opel grandland hibrit ile Toyota c hr Passion arasında kaldım... ikiside ortalama 2100 civarı... Toyota şehir içi 4 dışı 5 gibi yakıyor...ama vergisi senelik 18000 civarı..bunun ne kadar yaktığını bilmiyorum ama vergisi 6000 TL sanırım senelik...ne önerirsiniz?
Chr 4lt grandland 6lt yaksa (fazlası da olabilir) benzini ortalama 60tl'den hesaplasak mtv dahil 10bin km'de başabaş olurlar.
Chr sorunsuz ve garantisi süresi uzun bir araç, grandland chr'dan oldukça büyük ama sorun çıkarma potansiyeli olan bir araç.
Yaptığınız km ve ihtiyaçlarınıza göre seçim yapın. Eğer büyük araca ihtiyacınız yoksa chr malzeme kalitesi ve konfor olarak grandland'den aşağı kalmaz. Eğer hacim olarak soru işareti varsa hiç kurcalamadan grandland alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle