Hocam çok uzağım bu tür olaylara tam anlayamadım önceki sohbetlerde ama şimdi bu puanları geri alacam ve ws1 ya da ws2 ye değil de X'e basılı tutunca o 3. seçeneğe vereceğim puanı. Doğru mudur? :)
Evet aynen öyle, ws1 ws2 puanlarını da ileride takip ettiğiniz builde göre verirsiniz çünkü o puanlar silahlara vs atanıyor. İyi oyunlar. Ek olarak 500 küsür saat sadece warrior oynamış biri olarak verdiğiniz puanlara göre sanki bir build takip etmiyormuş da kendiniz puan veriyormussunuz gibi geldi bana. Acizane tavsiyem oynamayı seveceğiniz bir build bulduktan sonra önce o buildin leveling olan versiyonunu 65-70 seviyelerine kadar takip edin, sonra aynı buildin endgame versiyonuna geçebilirsiniz. Bu şekilde çok rahat edersiniz. Kafama göre puan vermeyi ben çok denedim ama kısa bir süre sonra hepsi maalesef patlıyor, build takip etmeden olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 22 Ekim 2025; 17:19:23 >
Arkadaşlar ben steam den aldım. Pc de oynuyorum. Ps5 de de oynayayım dedim. 1200 tl istedi. Tekrar almam gerekiyor mu? Yoksa ps hesabı bağlarsam free indirebilecek miyim?
7 bin küsür coin'le bir başına kaldı güzelim char'ım. Siz siz olun; bütünleşik bataryaya sahip bir laptop'ı temizlerken, bataryanın sisteme güç ileten bağlantısını söküp öyle girişin temizlemeye. Yoksa benim gibi, ekran kartını yakarsınız.
Hocam halletim Portaldan girdim veee
< Resime gitmek için tıklayın >
Mücevheri yerleştirdim sonunda.
Teşekkürler. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firoles -- 22 Ekim 2025; 16:44:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @rtaskinlar