Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2951
Cevap
439215
Tıklama
27
Öne Çıkarma
Cevap: YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (152. sayfa)
T
3 hafta
Binbaşı

Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort otelde 2024 de kalmıştık. Çok memnun ayrılmıştık. 3 kişi ailemle beraber bize nildiğin 1+1 daire vermişlerdi. Yemekler nefestir. Bolca havuz vardı ve iskeleden denize girdiğinizde harika resifler vardı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @pdem
Y
3 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

kesinlikle aynı fikirdeyim.




Bu mesajda bahsedilenler: @teknokolik35
Z
3 hafta
Yüzbaşı

Merhaba,

Belgrad Airbnb / booking tavsiyeleri rica ederim..



A
3 hafta
Çavuş

Merhaba THY uçuşun saatini değiştirmiş. Pnr numarası ile kontrol ettiğimde onay, iptal ve değişiklik hakkı veriyor. Seyahata 2 ay kadar süre var, acaba bu haklarım kaç gün öncesine kadar saklı kalır?

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
dün
Teğmen

Grupta tek başına Amerika seyahati olan arkadaş var mı? Daha önce bir arkadaş bahsediyordu diye hatırlıyorum. Tek başına gidilebilir mı? Nasıl bir rota izlemek lazım. Bilgi verebilecek arkadaş olursa sevinirim. Aslında görmek istediğim yerler San fransisco ve grand canyon ama o taraflarda araba kiralamadan gezmek mümkün mü emin olamadım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.