Arkadaşlar bosch logixx 9 Varioperfect çamaşır makiensi son 1 aydır çok az miktarda çamaşır koyduğumuzda (örn 1 çarşaf 1 lg var yok) yıkama durulama bittikten sonra sıkmaya geçerken tam sıkma gücüne ulaşacak yavaşlıyo yine deniyo tam gazı veriyoken makine yine başaramıyor böyle bölye 3-5 sefer kendini deniyor ama olmuyor sonradan durulama - sıkma moduna alıp öyle deniyorum o da 2.3. seferde başarabiliyor. normal bir haftalık üst baş atsam bunda sıkıntı çıkarmıyor normal olarak yıkama durulama sıkma işlemini yapıyor. Nedenini bilen varmı? makinenin içi dışı tertemiz, gideri tertemiz. içindeki suyu atıyor problem yok. tahliye kapağı açıp baktım tertemiz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.