Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 2 misafir, 1 mobil kullanıcı
19608
Cevap
857019
Tıklama
70
Öne Çıkarma
Cevap: Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon (1019. sayfa)
N
dün
Yarbay

beyler oyunu herşeyiyle anlatan bir kaynak var mı,mesela bir heykel var önüne gelip basınca kana bulanmış olman lazım diyor başkada bilgi yok,mesela yukarıda arkadaş gerekli rune u bulursam demiş nerden biliyoruz gerekli rune nedir ? misal bende rune taşı var barbar oynuyorum bendeki taşların çogu yok büyücü yok ruh dogumlu bunları silaha takınca barbar oynadıgım için işe yaramıyor di mi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
dün
Yarbay

Hangi Rune daha çok nerede düşer bunla ilgili kaynak var mı arkadaşlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
24 sa.
Binbaşı

Roque oynuyorum. Lv.52 yönetmesi ve oynaması oldukça keyifli bir karakter. Buildimi kendim ayalardım. Bir çok hazır buildlere göre çok daha fazla verim alıyorum. Roque oyun başlarında güçlü, ortalarında zorlanan ama Lv.50 den sonra açılan bir yapıya sahip. Bakalım.



S
23 sa.
Yarbay

Hocam oyun öyle basit değil, ben de 1 ay önce başladım. Hala ögrenemediğim tonla şey var. Youtube'da rehber videoları var, onlara bakarak ve en önemlisi chatgpt 'ye sorarak öğrendim bir çok şeyi.




Bu mesajda bahsedilenler: @Nicomedia66
B
17 sa.
Binbaşı

Ps5 hesabındaki karakteri Pcden de oynayabilir miyim acaba



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 sa.
Yüzbaşı

tabi




Bu mesajda bahsedilenler: @Bonafide
N
6 sa.
Yarbay

Var mi yorum beyler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.