1080p yüksek görmek zor olur hocam eta prime da Z1 vs Z2 yapmış Max 10fps fark görünüyor.. laptop işlemci ve ekran kartları eskiden nasıl sınırlı ve pahalıydı çok seçenek yoktu şuan handheld de öyle bi durumda intelde core ultra var AMD de Z2 extreme var bazı 7 serisi var ince laptop ve küçük kutu gibi olanlar için kullanıyorlar genelde işte çeşitlilik az ayaneo gibi markalar kullanıyor onu da aşırı FPS farkı yok onlarda da. Aslında işlemci çok güçlü ama ekran kartı guc anlamında fazla geride kalıyor zamanınin oyunlarına göre. En azından 3050 seviyesinde olsa çok iyi değerler alırız handheld için ama 1060 1650 gücünde ekran kartları ile bu iş çok yürümez açık söylemek gerekirse.
Öyle olursa hiç almaya değmez. Benim de çok ümidim yok aslında 1080 yüksek ayarlar için bu cihazlarda. Bakalım bir incelemeleri gelsin ben de çok kararsızım. Para iadesi gelince hepsiburada dan doğru düzgün orta üst seviye bir laptop alsam mı diye de düşünüyorum halen.
Kesinlikle hocam önemli olan o zaten. Xbox rog ally gibi bir cihaz kesinlikle 900 doları hak etmiyor ama apular çok pahalı ve yaygın değil dediğin gibi
https://www.youtube.com/watch?v=hJjrucWZVhA Z2E'nin Z1E'den en büyük farkı düşük Watt tüketiminde bile ortalama sonuçlar verebilmesi olmuş. Onun dışında %10-%20'lik farklar var. Hatta 258V Z2E'yi solluyor.
Aslında işlemci çok güçlü ama ekran kartı guc anlamında fazla geride kalıyor zamanınin oyunlarına göre. En azından 3050 seviyesinde olsa çok iyi değerler alırız handheld için ama 1060 1650 gücünde ekran kartları ile bu iş çok yürümez açık söylemek gerekirse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @ozanaksu