Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
353
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İbiza, Rio, Astra K kıyaslaması , lütfen yardım :)
R
geçen yıl (5 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Herkese merhaba,
Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Şuan 2011 Fiesta kullanıcısıyım , model yükseltmek için araç değiştireceğim uzun araştırmalar yaptım ancak fikirleriniz benim için çok önemli. Bütçem en fazla 900 bin. Manuel araç olacak. Aşağıdaki arabalarda paket olarak genelde orta dolulukta paketler bakıyorum.5 yıl kadar bineceğim. Yılda 20 bin km yapıyorum.
Ortalama olarak hepsi 2017-18 model
İbiza 1.0 Ecotsı 90-115 hp 120.000 km
Rio 1.4 Crdi 90 hp 110.000 km
Astra HB 1.6 Cdti 136 hp 140.000 km
Egea 1.6 Mjet 130 hp (2020 üstü) 100.000 km
Büyük kazası olmaması yeterli , ufak tefek boya değişen önemli değil bahsettiğim araçlarda. Genelde ford modelleri kullandım yol tutuş benim için önemli. Şehir dışı gaza dokunmayı severim , 160-180 arası arabayı hırpalamamasını istiyorum. Farklı önerileriniz olursa ilgiyle okuyacağım. En önemli konu uzun ömürlü motor ve yeni nesil saçma sapan triger sorunlarıyla uğraşmak istemiyor olmam. Çok fazla sorun çıkaran sürekli sanayi yolu gözlemeyi seven bir insan değilim.

Herkese şimdiden çok teşekkürler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
geçen yıl (8874 mesaj)
Yarbay

Dizeller üzer 100 bin sonrası
Uzun yol için de rio Ibiza üzer ,fındık motor sorun çıkarabilir
Egea hb daha kaliteli araba olarak,1.6 1.4 motoru lpgye uyumlu ölümsüz
Auris 1.6 veya 1.33 alınabilir ,o motorlar da lpgye uyumlu,ölümsüz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
geçen yıl (5 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Hiç atmosferik araç kullanmadım , turbolu araçlardan sonra attan inip eşeğe biniyor hissi gelecek midir ? 😃



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
geçen yıl (8874 mesaj)
Yarbay

Almayı düşündüğünüz araçlar düşünülürse manuel olmasının da avantajı ile atmosferik araçla sorun yaşamazsınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Rendae1
M
geçen yıl (1432 mesaj)
Binbaşı

Bu bütçede Astra K 1.2T 145 beygir manuel benzinli alınır. Motoru PSA değil GM'dir. İtalya için üretilenler pandemide Türkiye'ye gönderildi. Adı Edition olsa da oldukça doludur.



D
geçen yıl (21564 mesaj)
Yarbay

Tabi ki Astra alınır bu fiyata.



R
geçen yıl (5 mesaj)
Er
Konu Sahibi

Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için.
Astra 1.2 145 hp mi de piston kırma konusu hakkında bir bilginiz var mı , küçük hacimli benzinli modellerde opellerde böyle bir sorun duymuştum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rendae1 -- 4 Ağustos 2025; 1:1:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.