1. sayfa
fetönün öğrencileri bunlar ne de olsa.. |
fetönün öğrencileri bunlar ne de olsa.. |
Mahallenin delisini mudur yapsan mahalleye sorulari dagitsa her bolumden 3-4 yanlis yapin da fakina varmasinlar der. |
Istanbulda 10 civari okula girmek icin full yada en fazla 1 yanlis yapmak lazim.. Ankara da boyle 3 okul var diger illeri de hesap et 3 4 yanlisla elit okullara giremezsin.. |
Meb istifa etmeli. Skandal. |
Zamanında , Şentop mu neydi adı, birinin çocuğu da buna benzer birşey yapmamış mıydı ? |
Hala demokrasi diyen varsa ağzına vurmak lazım. |
siralama sinavini yapamamislar bikere siralayamamislar hak hukuk yemekse tr de olmazsa olmaz zaten |
eski ülkücülerden bir abinin sözünü sizinle paylaşayım, "- bu ülke asla düzelmez. - neden abi? - bu ülkede herkes hırsızdır. hiç birşey çalamayan mesaisinden 10 dakika çalar. " bakın gençler bu ülke düzelmez. böyle gelmiş böyle gider. böyle şeylere alışmış olmamız lazım. |
geri zekalıya anlatır gibi anlattığı Meb bakanının karşısında geri zekalı yokmuş demek ki ![]() |
En çok 1. çıkaran ....Öktem İmam Hatip Ortaokullarının kurucusunun torunu MEB Yardımcısıymış. Daha ne olsun? |
allah aşkına çorlu da tren kazası oldu. kim istifa etti? soma da madenciler öldü kim istifa etti? ne skandallar gördük. kim istifa etti? |
hani çalınmamıştı? |
Başlığa ithafen: Allah'ın hikmeti işte. |
Daha başka iddialar da ortaya çıkıyor ama ne malum medyada bu konu haber oluyor, ne de adalet mekanizmasından birileri; yahu bunlar ciddi iddialar, kanıtı, belgesi olanlarda var şunu hukuken bir araştırayım diyor.... Abidik gubidik bir ülkeye döndük... |
ahlak ve adalet yok. o yüzden.. sorsanız tüm yöneticiler müslüman. nerenin müslümanıysa artık bunlar? |
kimbilir kaç tane daha vardır böyle... < Resime gitmek için tıklayın > |
1. sayfa
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, TBMM Genel Kurulu'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından LGS'de şaibe iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.
Bugün görevden alınan Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Genel Müdürü Özgür Türk'ün çocuğunun da 2022'de tüm soruları doğru yaptığını iddia eden Başarır, şöyle konuştu:
- Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın LGS sınavıyla ilgili bir açıklaması var, bir kez daha vicdanları yaraladı. Diyor ki: 'Günlerdir LGS Sınavı'nın sorularının çalındığına ilişkin algılar yapılıyor, evlatlarımızın başarısı üzerinden oyunlar oynanıyor' ve hemen sonrasında 'Türkiye sınav güvenliğinde parmakla gösterilen bir ülkedir' diyor. Utanarak söylüyorum ki 2009'da soruların daha önceden çözdürülmesi nedeniyle polis meslek yüksekokullarının sınavı iptal edilmiş. 2010 yılında bu ülkede soruların sızdırılması nedeniyle KPSS sınavı iptal edilmiş. Yine 2011'de KPSS sınavları çalınmış. Tam on üç yıl önce de ÖSYM sınav sorularının çalınacağına dair Polis Akademisi'nin raporu var.
- Şimdi bugün de 1 milyon öğrencinin girdiği sınav sorularının çalındığı bir gerçek. Bakan inkâr ediyor, 29 kişi hakkında soruşturma açılmış, bilişim sorumlusu görevden alınmış. Ne yazıktır ki ilk kez size söylüyorum, o bilişim sorumlusunun 2022'de çocuğu da tüm soruları tam yapmış. Ve imam-hatip üzerinden algı yaptığımız söyleniyor, hiç alakası yok ama eğer ki bir imam-hatip lisesinde 39 tane 1'inci çıkıyorsa, bu kitapçıklar araştırılmıyorsa bunlar şaibedir.
AKP'LİLER VE CHP'LİLER BİRBİRİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ
Başarır'ın konuşması sırasında AK Parti sıralarından "İftira atıyorsun ve boş konuşuyorsun, yalancısın" tepkisi geldi. Başarır da AK Partili milletvekillerine, "Otur yerine. Terbiyesiz herif. Ne ayağa kalkıyorsun sen" diye bağırdı. Tartışmaya komisyon başkanı sıfatıyla görüşmeleri takip eden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank'ın da katılmasının ardından AK Partili ve CHP'li milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü. Tansiyonun karşılıklı olarak yükselmesinin ardından Meclis Başkanvekili Tekin Bingöl oturuma ara verdi.
https://www.sozcu.com.tr/meclis-te-lgs-gerginligi-gorevden-alinan-mudurun-cocugu-da-tum-sorulari-tam-yapmis-p196055