Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 17 misafir, 5 mobil kullanıcı
361802
Cevap
22870584
Tıklama
598
Öne Çıkarma
Cevap: Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18068. sayfa)
A
2 hafta
Teğmen

https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/NieR-Automata-BECOME-AS-GODS-Edition/BPPZVT8BZ15N

Microsoft'a da bakarsanız oyunlar için iyi olur. Yakın tarihli oyunlarda güncellemelerin geç gelmesi gibi sorunlar var Microsoft Store'da ama bu tarz eski oyunlarda bir sorun olacağını sanmıyorum. Microsoft birçok eski oyunun fiyatında güncelleme yapmadı hala.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Cityzens
B
2 hafta
Yarbay

Yooka Laylee’nin dlcsi dimi hocam bu yoksa devam oyunu mu?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dunyao
Y
2 hafta
Binbaşı

The Blood of Dawnwalker için uzun bir oynanış videosu gelmiş.

https://www.youtube.com/watch?si=96Y8eGciRA5R8ce8&v=ro8psdfcxJE&feature=youtu.be



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
2 hafta
Yarbay

Oyundan beklentim büyük.. Witcher 3 tadı versin başka birşey istemem.. Rekabet iyidir iyi ! :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Yanfo
F
2 hafta
Yarbay

Kılıç kullanım mekaniği çok güzel görünüyor. Açık dünyası deneyimleyerek yorumlanır gerçi ama ben güzel olacağını düşünüyorum. Sondaki vampir savaşındaki mekanikler yetersiz geldi bana. Orayı biraz daha geliştirirlerse, özellikle Prototype oyunundaki mekaniklere benzer hack and slash mekaniklerini oyuna yedirirlerse efsane birşey ortaya çıkabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Yanfo
D
2 hafta
Yarbay

5 dolara DLC almak bile zor. O günler geride kaldı. Kartlardan para kazanma işi ise zaten bitti.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 22 Haziran 2025; 13:56:38 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Johnny Quid
M
2 hafta
Yarbay

Cs kasa düşürme kaldı elde tek


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Dürüstİnsan
E
2 hafta
Yüzbaşı

Oynanmayı bekleyen tonla oyunum var ve steam yaz indirimlerini gözlüyorum ki bir şeyler alayım. Yeni oyun alma isteği tükenmek bilmez bir rahatsızlık kanaatimce


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
2 hafta
Yarbay

Dlc değil hocam, 2.5d slde scroll platform tarzında ikinci oyunu.




Bu mesajda bahsedilenler: @BigMuffin
D
2 hafta
Yarbay

Evet, az da olsa katkı sağlıyor. Bazen düştüğümüz duruma güldüğüm oluyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Maestro725
K
2 hafta
Teğmen

steam dolara geçtiğinde "ben bi daha oyun almam" diyenlere çok dedim, oyun alma isteği bitmez, azalır ama bitmez. "1000lerce oyunum var kütüphanede" diyenlere de aynı şeyi dedim, yeni bir oyun çıkınca ona da gözün kayacak bu işin sonu yok :)


--------------

şöyle bir istatistik gördüm. çok ikna olmadım ama yine de dikkate değer.


https://x.com/Ataritacom/status/1936765743338549466


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @emaka
D
2 hafta
Yarbay

Bende de o istek oluyor ama kontrol altına aldım. Sosyal medya maalesef kötü etkileyebiliyor. Kesinlikle oynamak istediğiniz oyunu alın.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @emaka
H
2 hafta
Yüzbaşı

Xbox da 1400 e düştü.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fbyram
F
2 hafta
Yarbay

Konsol için o fiyat, Xboxta pc sürümü var mı bilmiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @h@mza
C
2 hafta
Yarbay

Teşekkürler 🤝



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Andune Tiwele
M
geçen hafta
Binbaşı

PoE2 dışında oyun almadım zorunda kalmadıkça da almak gibi bir düşüncemde yok. Satın alıcaksam Xbox ve Epic tercih ediyorum.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kasperd
A
geçen hafta
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın > Merhaba donanımhaber ailesi. Arkadaşımız Türkçe dil için cok emek sarfediyor onlarca yüzlerce oyunun cevrilmesine katkıda bulunuyor.sizlerinde destekleri cok faydalı olacaktır.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
E
geçen hafta
Teğmen

Ben Steam dolara geçtiğinden beridir tek bir oyun dahi almadım Steam üzerinden. Boykotu toplu şekilde yapabilsek keşke ama bizde boykot kültürü gelişmiş değil. Yapabilsek Steam tekrar TL'ye dönmek zorunda kalır. Yine de bizim bölgeden yapılan harcamaların çok ciddi şekilde düştüğünü tahmin etmek zor değil, eskiden her indirim dönemi oynanmayacak olsa dahi insanlar bir şeyler alıyordu ama artık büyük indirim dönemleri dahi çok sessiz geçiyor.

Baştan söyleyeyim "ekonomi kötü steam'in suçu ne" diyen olursa diye: Steam arkaplanda fiyatları dolar bazında tutabilirdi, her oyunun fiyatı günlük dahi değişebilirdi ama ödeme kısmında Türk lirasından bir fiyat verebilirdi (yanılmıyorsam steam pazarı eskiden bu şekilde çalışıyordu). Ama Steam bizi sallamadı ve kolaya kaçtı, TL desteğini tamamen kesti. Sonucunda da bankaların kur makası, aracıların komisyonu vs. derken dolar kurundan gelen anlık fiyat artışından öte ekstra masraflar çıktı önümüze.

Türkiye büyük bir ülke, bunları hak etmiyoruz ve bu ekonomik sorunlara neden olanların kim olduğu da belli ama Steam de bu konuda çok kusurlu yukardaki nedenden dolayı. Steam TL'ye dönene kadar Epic ve Xbox'tan devam.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emmanuel Goldstein -- 23 Haziran 2025; 10:19:34 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kasperd
C
geçen hafta
Yarbay

Bende alacağım oyunu Epic e bakıyorum. Varsa ordan alıyorum, bazen ubi oyunlarını AC, Farcry gibi kendi sitesinden uygun denk getirirsem ordan alıyorum. Steam den birşey almayı geç uygulamasını açmayalı baya oldu.

Yalanım olmasın bir iki key sitesiden eski oyunları almıştım. Mad max ve 1-2 oyun. Onlarda steam kodu veriyorlar oyun birtek orda var diye.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 23 Haziran 2025; 10:29:8 >

D
geçen hafta
Yarbay

Yayıncılar mena fiyatlandırmasına uyduğu sürece Steam'den oyun alınabilir. Kolay vazgeçilebilecek bir platform değil. Son aylarda TL biraz olsun duruldu ama şu an için güven vermiyor. TL olsa bile bir şey değişmeyecek. Fiyatlar çok yükseldi. Artık sadece oynayacağım oyunları alıyorum. Oyunlara Türkçe dil desteği gelmesi için çaba göstermek daha önemli.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 23 Haziran 2025; 15:52:46 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Emmanuel Goldstein