Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
190
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Erkekler kendi arasında Kadınlar kadar statüye önem verir mi?
B
4 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

Mesela kadın kendinden statü olarak düşük birini insan yerine bile koymazken erkekler başka bir erkekle dostluk kurarken bunlara önem verirmi

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
2 hafta
Yüzbaşı

Verir.Vermeyen saf ve içi temiz insandır,bir çıkar beklentisi yoktur sadece arkadaş olmak ister.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
2 hafta
Yüzbaşı

Valla 10 15 kişilik bir arkadaş grubum var. 4 5 tanesi ile sürekli görüşürüz. Bazıları ile yolda denk gelirsek oturur birer saat sohbet ederiz. Genelde zaten böyle bir grup varsa halı saha vs grubudur. Bazen toplanıp mangala gideriz filan müsaitliğe göre. Bugüne kadar hiç meslek konuşmamışızdır. Zaten çoğu esnaf filan. Kazanılan para, aile durumu o bu konuşması çok nadirdir.

Hep bir goy goy peşindeyiz. Erkek olmak bu yüzden güzel. Mesela halı sahaya yaşını almış biri gelmişti. Yaşına göre gayet atletik biriydi. 3 4 kere daha geldi. Öyle kendisinden de değil getiren arkadaşlardan öğrendik kendisi İTÜ dekanı çıkmıştı. Adam dekan ve gram statü, bunu ispatlama kaygısı filan yoktu.

Biz erkekler için kendi aramızda harbi statü gereksiz. Kafa yapımız uyarsa yeterli. Mesela daha bir başka örnek vermek gerekirse. Kadınlar atıyorum kendi aralarında bile saç, tırnak vs yaptırınca aşkım çok güzel olmuş diye pohpohlama yaparken biz saçı kestirince iyi kesimde bile kanka tipini... diye makaraya vuruyoruz. Gram alınma gücenme olmuyor.

Ha illa çıkarları uğruna statülü bir insandan yararlanmaya çalışan kesin yok mu? Fazlası ile var. Öyle bir insana denk geldiğinde ise iletişimi anında kesmek, o ortamı terketmek lazım. Erkek ortamı demek makara o bu demek. Bu yüzden erkek psikolojisi kadına göre daha rahat. Çünkü kendi aramızda buluşunca kafayı resetleme şansımız çok yüksek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
2 hafta
Teğmen

Prenses erkekler ve çıkar ilişkisi bekleyenler önem verir. Adam gibi adam sek erkekler önem vermez. Ahlaki değerler sevgi saygı yeterlidir. Kafalar uyuşsun. Ortak konuşacak paylaşacak bir şeyler olsun tamamdır. Kaç para kazandığının eğitim seviyenin hangi makamda oturduğunun bir önemi yoktur.



N
geçen hafta
Binbaşı

Vermez, eski arkadaş okul arkadaşı çocukluk arkadaşı akraba halı saha grubu vs.. ise vermez.

Verir. Belli bir yaş ve statü sahibi ise yeni tanıştığı insanı tartar. Ne il yapıyorsun, nerde çalışıyorsun, pozisyonun nedir, ev nerde hangi muhitte öğrenmeye çalışır, kendine denk görmez ise muhabbeti bitirir gördüğü zamanda kuru bir selam ile geçiştirir.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.