Asobo Studio ve Focus Entertainment'ın bu yeni oyunu, A Plague Tale evrenini, son oyun olan A Plague Tale: Requiem'in olaylarından 15 yıl önce geçen orijinal bir hikaye ile genişletiyor . Yeni bir aksiyon-macera yaklaşımıyla, oyuncular Sophia'nın geçmişine dalmaya ve onunla Minotaur'un Adası'na yolculuk etmeye, ölümcül düşmanları alt etmeye, kadim sırları çözmeye ve yıkıcı bir lanetin kalbindeki yaratıkla yüzleşmeye davet ediliyor. Bir elinde kılıcı, diğer elinde ışığıyla Sophia, neden kendisiyle bu kadar yakın bir şekilde yankılandığını anlayana kadar, macula efsanesine dalacaktır.
Çok seviyorum bu seriyi hikayesi de on numara oynanışı da. 2. Oyun baya ucu açık bitmişti ama spin-off bir hikaye tercih etmişler devam hikayesini oynamayı çok isterdim ben ama neyse gelsin her türlü oynanır bu oyun
Resonance: A Plague Tale Legacy'nin İlk Detayları:
- PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC'de piyasaya sürüldü - Sophia olarak oynayın - 2026'da piyasaya sürülecek - A Plague Tale: Innocence ve Requiem olaylarından önce geçen bir yan dizi - Minotaur adasında yer almaktadır - Ölümcül bir lanetin merkezinde efsanevi bir yaratıkla yüzleşin - Antik sırları çözün
Biz devam oyununu beklerken adamlar Sophia'ya spin-off yapmışlar. Yahu bu kadar meraklıysanız bari Arnaud'u yapsaydınız. Geçmişi en azından ilgi çekiciydi. Sırf combat ile uğraşmamak ve woke saçmalıkları yüzünden bu seçimi yaptıklarını düşünüyorum fakat kanıtlayamam.
Spin off olması araya değişiklik katması açısından daha iyi aslında, korsan Sophia gibi farklı bir karekter ile farklı hikaye anlatışı fena olmaz, gameplay nasıl olacak daha fazla merak ediyorum. Amicia gibi elimizdeki sapanla düşmanları indirip, Hugo'nun elinden tutarak ilerlemeyeceğimiz kesin artık. Aksiyona daha fazla ağırlık verebilirler, ama eski oyun tarzı daha güzeldi bence.
Bunda da gizliliğe önem verdilerse bile ok, mızrak, kılıç gibi silahlar ile mücadele daha ağırlıklı olacaktır. Bundan dolayı ilk iki oyunun mantalitesinden uzaklaşıp, farklı bir oynanışa sahip bir oyuna da dönüşebilir, ama şahsen A Plague Tale serisinden kötü oyun çıkacağına ihtimal vermiyorum.
Ubisoft gibi copy paste üçüncü bir oyun yapmak yerine, farklı bir oyun yaratmak istemiş olabilirler. Devam oyunu mutlaka gelecektir, zaten ikinci oyun kapı araladı buna. A Plague Tale yapımcısı Fransız kökenli olmasına rağmen, Ubisoft anlayışında bir oyun şirketi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Haziran 2025; 13:24:4 >
https://store.steampowered.com/app/2713000/Resonance_A_Plague_Tale_Legacy
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 8 Haziran 2025; 21:51:49 >