Google Play'de bir tane uygulamam var. Geçen hafta Privacy Policy sorunu nedeniyle bir uyarı geldi, 1 ayda sorunu çözmezsen app'i kaldıracağız diyor. Privacy Policy sayfam var, site açık ve ulaşılır halde, bir yıldır sorun yoktu şimdi ne sorunu varmış, hiçbir bilgi vermiyorlar. Appeal yaptım, bir email geldi, User Data section'a bakınız diyor, hepsi bu. support.google.com/googleplay/android-developer/answer/10144311 şuna bakıp sorunu çözecekmişim, nesine bakıcam arkadaş? Sen söyle bir yıldır sorun olmayan sayfanın neresi sorun oldu şimdi? Trilyon dolarlık şirket bu Google, bir tane Privacy Policy şablonu vermiyor, git avukata danış diyor. Kodlara gelince bin tane şablon verir, git bir yazılım mühendisine danış demez. Cumadan beri bununla uğraşıyorum, haftasonu gitti. Biraz aklınız varsa avukat olun, kapısında Hello desen 100 dolarını alıyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Gizlilik politikası url'si girilen yerdeki gizlilik politikasıysa sorun, yapay zekaya büyük şirketlerin (ea,gameloft) gizlilik politikası örneği verin kendi bilgilerinize göre eksiksiz bir politika çıkarmasını isteyin.Evet google dan nokta atış cevap alamıyoruz.Çünkü tamamen yapay zekanın kontrolünde bence.Oyun ,uygulamaları kontrol etmede tek bir insanın çalıştığını sanmıyorum.Sorunu google geminiye çözdürün hemen halleder çünkü o uyarıyı gönderen de geminidir kesin.
Şu an itibarıyla sorunum çözülmüş görünüyor. Tam ne yapınca oldu, emin değilim. Fakat şunlara dikkat edin: 1. Uygulama içinden Gizlilik Politikasına bir bağlantı vermeniz gerekiyor (normalde Play sayfasında olması yeterliydi eskiden) 2. Gizlilik politikası sayfasında hak/uygulama sahibinin adı, site adresi, e-mail adresi belirtilmesi gerekiyor, bir Gizlilik Politikası sorumlusu olması gerekiyor açık olarak (eskiden "Daha fazla bilgi için [e-mail]" yazsak yeterli oluyordu). Ben bir de metni baştan sona tekrar yazdım, ama sanırım gereksizdi.
Not: Bunlar özellikle EU bölgesinde app yayınlıyorsanız önemli, onlar çok hassas, kaprisli.
Privacy Policy sayfam var, site açık ve ulaşılır halde, bir yıldır sorun yoktu şimdi ne sorunu varmış, hiçbir bilgi vermiyorlar.
Appeal yaptım, bir email geldi, User Data section'a bakınız diyor, hepsi bu.
support.google.com/googleplay/android-developer/answer/10144311 şuna bakıp sorunu çözecekmişim, nesine bakıcam arkadaş? Sen söyle bir yıldır sorun olmayan sayfanın neresi sorun oldu şimdi?
Trilyon dolarlık şirket bu Google, bir tane Privacy Policy şablonu vermiyor, git avukata danış diyor.
Kodlara gelince bin tane şablon verir, git bir yazılım mühendisine danış demez.
Cumadan beri bununla uğraşıyorum, haftasonu gitti. Biraz aklınız varsa avukat olun, kapısında Hello desen 100 dolarını alıyor.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >