Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
111
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Osveta 1337 Kimdir
K
3 ay
Er
Konu Sahibi

Şahsı gördüğünüz yerde uzaklaşın Kısaca:
Osveta diğer adı ile osveta1337 discord ortamında olduğu bilinen gerçek adı ile Berke Yılmaz olduğu bilinmektedir.Discordda bir çok faaliyette bulunan ve bulunmayada devam eden osveta1337 çok tehlikeli bir eleman olarak bilinir. Siber polis ekiplerimizin yakalamak için özen gösterdiği osveta1337 hala yakalanmamış olup yaşantısına bilinmeyen bir şirketi ile devam etmekte,kara para aklamaya devam ettiği bilinmektedir. Şahısı tanıyan ve bilen herkesin en yakın karakola gidip ihbar etmeleri gerekmektedir.
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

3 ay
Yüzbaşı

Bu foto ne böyle



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.