Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 9 misafir, 5 mobil kullanıcı
18356
Cevap
406569
Tıklama
95
Öne Çıkarma
Cevap: ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ ‘’ CHP’ye KEYFİ POLİS KUŞATMASI DEVAM EDİYOR ‘’ (76. sayfa)
B
6 ay
Binbaşı

Bu açıklamalar size bir şeyler hatırlatmıyor mu...

Geliyor gelmekte olan...

https://x.com/bpthaber/status/1903077805484548506


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ozbey08
S
6 ay
Yüzbaşı

Adminler konuda arka arkaya onlarca mesaj yazan, herkese sataşan, laf atan trolleri ne zaman temizleyecek merak ediyorum. Forum kurallarına aykırı değil mi ?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

O
6 ay
Yarbay

Talep edilen gösteri için valilik meydan sunmak zorunda diye biliyorum. Konuda bir arkadaşın yazdığı gibi isteyen istediği yerde belirli sayının üzerinde toplanamıyor,bir sayının altındaysa isteği an istediği yer. Bunda da trafiğe açık yet olmayacak vs gibi detaylar var.
Mesela otobanda yürüyüş ve gösteri yapılabilir mi? Anayasal hak olabilir mi?
Anayasa başka kanunlarında Valiliklere kamu düzenini sağlama hakkı verir.
Gösteri hakkıyla ilgili yasa sık sık ortaya atılıyor ama uygulamada Valiliklere verilen haklar var.
Valilik de öyle gerekçeli sebep olmadıkça reddedemez.
Mesela Saraçhane uygun,trafiği engellemiyor,başka vatandaşların bir hakkını engellemiyor.
Saraçhanede toplanıp binlerce kişi Beyazıt'a yürüyeceğim dersen,yada Topkapı'ya yürüyeceğim dersen buna o an izin verilemez,o alanda tramway trafiği var mesela,Topkapı tarafına yürürsen otobüs ve kişisel araç trafiği.
Binlerce kişiyle yürümeye izin verilmez,10 kişi pankartlarla yürünmesine izin verilir,bunun örnekleri 1 Mayıs'da uygulanıyor ama caddeler trafiğe kapatılarak.
Şuan İstanbul'da bin üzerinde kişiyle toplantı ve gösteri yapmak isteyene 3 tane meydan veriliyor. Maltepe,Zeytinburnu,Kazlıçeşme vs. Orada başka bir gösteri yoksa geciktirilmeden talep kabul ediliyor diye biliyorum.
Saraçhane,Taksim gibi meydanlarda ise belirli bir sayının üzerinde gösteri kamu düzeni uygulamasına takılır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @BJK
O
6 ay
Yarbay

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine bu kadar uzun zaman varken Ekrem'in kendini tek aday olarak seçtirmek için acele etmesinin sebebini şimdi daha iyi anlıyorum. Bu telaş bu heyecan neden diyordum kaç gündür. Meğer Yolsuzluk soruşturması yiyeceğini, hakkında davaların gelmekte olduğunu içerden haber almış , kamuoyuna "Beni Cumhurbaşkanı yaptırmıyorlar, önümü kesmek istiyorlar " algısı oluşturmak içinmiş.

Yani Cumhurbaşkanlığı adaylığını kendisine operasyon yapılmasını engellemekte bir zırh olarak kullanmak için öne almış. Operasyonu engeleyemedi ama " önümü kesiyorlar " diye ağlamaya devam ediyor..

Ne güzel memleket, paraları indir , yargı üstüne gidince de "önümü kesmeye çalışıyorlar" diye ağlayıp halkı sokağa çağır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
6 ay
Yarbay

erd*ğan: "Bakın çok açık ve net söylüyorum; Özgür Özel'in çağırdığı sokak, çıkmaz sokaktır."


Boş yapma istifa et



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
6 ay
Yüzbaşı

Ekonomi çok iyiydi çok daha iyi oldu. Hani uçuyorduk kaçıyorduk ne oldu la. Togg oldu TCG oldu İHA oldu. Bu nasıl ekonomi yönetmek. Papua Yeni Gine de bile 2 günde böyle bir çöküş olmuyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
6 ay
Yarbay

Bir şey dikkatimi çekti. Xde haber tweetlerinin altına akp destekli mesajlar atan çoğu mavi tikli hesap bot. Bu bot hesapların tamamı mavi tiki onaylanabilsin diye bir hafta önce yüzlerce "iyi akşamlar" "hayırlı cumalar" gibi basit kısa spam tweetler atmışlar. İmamoğlunun gözaltı krizinden beri de sadece akp destekli yorumlar yazıyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
6 ay
Yarbay

Özgür Özel'i severim,bu süreci iyi yöneteceğine inanıyorum.
Şuan Özgür Özel de Mansur Yavaş da mahalle baskısıyla hareket ediyorlar.
Yakında gösterileri düzene sokacaklardır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
6 ay
Binbaşı

Fahrettin çalışıyor. Burada da senelerdir mesaj atmayan eski üyelikler bir anda (talimat almış gibi) çıkıp Ekrem-CHP kötülemeye, AKP güzellemeye başladılar. Hep aynı ağızlar, çok belli ediyorlar kendilerini. Ama şimdilerde biraz azaldılar, foyaları ortaya çıktı diye herhalde.




Bu mesajda bahsedilenler: @Elma
O
6 ay
Yarbay

X'de mavi tıklı hesaplardan oluşan Premium Ekipler diye bilinen ekipler hergün düzenli Günaydın mesajlaşmasıyla görüntülenme sağlar X'den para kazanır.
10 tane Premium hesaba X'den para kazandırmak için çok sayıda az takipçili hesabı Premium yapıyorsun. Elon Musk'ın son yaptığı akıllıca uygulama ile sadece premium üyesi hesapların etkileşim verdiği paylaşımlar ödeme sağlıyor.
50 civarı Premium hesap ekip olur,birbirine günaydın derler.
Çoğu hesap limiti aşamaz para kazanamaz ama ekibin başındakiler ödeme sağlar.
Bunu iyi yapıp X'den para kazanan 4 civarı ekip var, 1 tanesi akpartililerdir,diğerlerinden 2'si siyasete girmezler,1 ekip chp zafer takılır.
Akpartili ekip Trendhub isimli ekiptir mesela. Siyasete girmeyen Captain Black vs.
Berat'ın yönettiği ekip var,az CHP li takılır ama yoğun siyasi takılmaz,zaten takılırsa etkileşim azalır.
Bence ya full siyasi takılacaksın,yada hiç siyasi paylaşım yapmayacaksın.
X'de daha önce birbirini destekleyen futbol taraftar hesapları şuan Ekrem İmamoğlu tartılması yüzünden birbirini engelliyor. Çünkü aynı takımı destekliyorsun ama farklı siyasi taraftasın. Siyasi ayrışma bir yere kadar bu birlikteliği bozmuyor,hangi partili olursan ol futbol taraftarlığı bir araya getiriyor ama atışmaların seviyesizliği artarsa birbirini engellemeye başlıyorlar.
Bunu bilen çok takipli futbol taraftar hesaplarının çoğu futbol harici paylaşım yapmıyor şuan.
X.com/@_samiyenhaber İmamoğlu'nu destekleyen paylaşım yaptı,çok yoğun tepki aldı futbol takılıp siyasete girme diye. Bakın paylaşımının altına,engellediğini söyleyen hesap dolu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 21 Mart 2025; 17:51:27 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
6 ay
Yarbay

T.C. anayasası var. anayasada vatandaşın hakları var.

akp'de anayasayı okumuş hiç kimse yok belki de.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @-BraveHeart-
1
6 ay
Yarbay

herhangi bir siyasi durumu protesto etmek, gösteri yürüyüş yolu ile karşı olduğunu ilan etmek anayasal hak.,

bu anayasal hakka karşı, "çıkın da görürsünüz, bir emre bakar" lafları ise ALENEN SUÇ.

hem de o çok kullandıkları halkı kin ve düşmanlığa sevk suçu.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mgora
P
6 ay
Yarbay

Bu Elon parayı veren herkese ve önüne gelene para karşılığı mavi tik satan birisi değil mi? Hiçbir doğrulama aşamasından da geçmiyor hiçbir hesap artık. Mavi tik=çöp konumuna düştü. Partiden ve ideoljisinden bağımsız olarak yazdım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Mart 2025; 17:47:29 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @OkumadanAlma
1
6 ay
Yarbay

vatandaşın protesto hakkını engellemek anayasal suçtur. muhalefetin hiç mi avukatı falan yok.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
6 ay
Binbaşı

128 milyar dolar gibi mi kardeş




Bu mesajda bahsedilenler: @OPTİMİST
O
6 ay
Yarbay

Telefon numara SMS onayı olmadan olmuyor mavi tık.
Email adresi onaylı ve telefon numara onaylı olmalı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @programmer_onur
P
6 ay
Yarbay

Onlar kolay, tek seferlik kod/mail sağlayan servisler var nette sürüyle. Kimlik (vatandaşlık) doğrulama yok, o yetiyor zaten rezeletin boyutunu anlamak için.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Mart 2025; 17:48:59 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @OkumadanAlma
L
6 ay
Yarbay