Telekom abonesiyim, turkcelle taşıyıp yeniden telekoma geçeceğim. Turkcell taşıma işi bitti, telekoma yeniden ne zaman geçeyim? Bayi hemen geçebilirsin dedi. Ufak bir taahut ve cayma ödeyeceğim turkcelle sanırım. Başka bir bilginiz var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Turkcell taşıma işi bitti, telekoma yeniden ne zaman geçeyim? Bayi hemen geçebilirsin dedi. Ufak bir taahut ve cayma ödeyeceğim turkcelle sanırım.
Başka bir bilginiz var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >