N

Yüzbaşı
19 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
9 yıl
logitech z906 ve stereo amfi
merhabalar
logitech z906 ses sistemim var ve yakın zamanda stereo bir amfili hifi sistem kuracağım, yer kısıtlılığı sebebiyle logitech sistemi hoparlör olarak kullanacağım. logitech de giriş olarak analog ve dijital girişler var.
pasif bir hoparlör sistemi olmadığı(emin değilim ama bundan) için amfi ya da logiteche zarar verme olasılığı var mı acaba? girişleri yakmak gibi. yani z906yı amfi ile kullanabilir miyim rca ile bağlasam.

teşekkürler
N
13 yıl
mail atıyorum ama alamıyorum(google apps ve hosting karmaşası)
merhabalar
google apps free tabanlı iki adet domain mailim var. bu durumda iki adette domainim var doğal olarak. sitemi host edecek bir free server bulamayınca doğal olarak bende hosting satın aldım ve sitemi yükleyip ikinci domainimi ilk domainime forward etikten sonra 3 gündür bir türlü iki domainime ait maillerime mail alamıyorum. iki domainden de attığım mailler gidiyor ama iki domainimde devamlı mail delivery failure hatası veriyor mail atmaya çalıştığımda. domaine ait bir mail hesabı hostinge ait plesk panel üstünden görünmüyor ama gmail olarak var ve 2 senedir kullanıyorum.ayrıca domainlerimde dns sorunu keşfettim, yani host firmam(ihs) mx kayıtlarında anti spam girişi yapmış ama domain firmamda hala mx kayıtlarım gmaili işaret ediyor. bunu plesk panelden bir türlü iptal edemedim. nasıl yapılır acaba? bu sorunu nasıl çözebilirim teşekkürler.
N
14 yıl
astra h arıyorum
merhabalar
2004-2006 arası cosmo yada elegance versiyon.
ids+, tiptronik, düşük kmli, full aksesuar, yani sunroof olmasa da olur, deri koltukta çok önemli değil ama kazasız boyasız belasız temiz astra h arıyorum. fiyatları aşağı yukarı biliyorum maks ederi 27 lira mantıklı makul araçlar istiyorum. araba aramaktan bunaldım artık.
ya da benim için istanbuldan bir araca bakacak bir arkadaş arıyorum. çok güzelbir araç buldum ama ankaradan çıkamıyorum.
iyi geceler.
N
15 yıl
Vista ultimate x64 te önizleme sorunu
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Selamlar.
vista ultimate x64 kullanıyorum. explorer içinde önizleme içerisinde 3dsmax, autocad, photoshop dosyalarının thumbnail önizlemerini hiçbir şekilde göremiyorum. programlar photoshop cs3 dışında 64 bit. xpde böyle bir sorunum yoktu. viewer programlarda işe yaramadı thumbnail sorununu çözmeye. google da bir çok eklenti var ama nerdeyse tamamı 32 bit için. çözümü olan varsa yardımlarını bekliyorum. her seferinde programları açmak çok zor oluyor.
N
16 yıl
Bedava Tatil Aldatmacası
Praktikerden çekiliş ile 5 gün evvel ılgaz mountain resortte tatil kazandık, telefon ile bize verilen bilgide 1 sene içinde her zaman kullanabileceğimiz ve herşeyin ama herşeyin onlardan olduğuna dairdi. biz sevindik ve kabul ettik, ertesi günkü geziye katılamayacağımızı belirttik ve hafta içi rezervasyon için görüşmek üzere anlaştık. dün beni tekrar arayan firma yetkilisi ısrarlı sorularım karşısında yol ve yemeğin kendilerine ait olmadığını! ama hediye tatil kazanan müşterilere çok uygun bedelle yemeklerin sunulduğunu belirtti, kendisine ama herşey dahil belirttiniz dediğimde ise yanlış anladığımızı konaklama ve aktivitenin dahil kalanının hariç olduğunu belirtti.beni salak yerine koyması bir yana çünkü 30 yaşında aklı başında bir insanım ne duyduğumu ve bana ne söylendiğini çok iyi biliyorum, insanları kandırmayı kendilerine iş edinmişler. oteli arayıp yemek bedellerini sorduğumda ise daha büyük bir şok yaşadım; kişi başı günlük 67,5 ytl yemek bedeli var ve 4 kişi kalırsanız 4gece 5gün sonunda 1350 ytl yemek parası vereceğim. ayrıca yetkili kişi dün aradığında tatilimi ölü sezon içinde kullanabileceğimi belirtti yani ben 1500 ytl masrafı ölü sezonda muhattab bile bulamayacağım bir tatil köyüne yatıracağım. bu nasıl pazarlama stratejisidir bu nasıl ticarettir. 5yıldız sahibi bir işletme bu küçük oyunlar ile nasıl bir reklam ve potansiyel bekliyor merak ediyorum. hadi ben sordum öğrendim, sevinçle tatil kazandık diye giden insanlar önlerine 1500 ytl fatura konulduğunda ne yapacaklar merak ediyorum. eşinize dostunuza söyleyn tatil kazanan varsa iptal ettirsin oradan çünkü külliyen yalan. şikayetvar.com da da baktım başka birilerinin de başına gelmiş aynı şey.
N
16 yıl
pioneer 5750 navigasyon sorusu
elimizde bu cihazdan var acaba buna navigasyon taktırmak istesek ne kadara mal olur ve nereden bulabiliriz.ayrıca cihaza arayüz atılabiliyor mu?
N
16 yıl
pc açılış sorunu
merhabalar

şöyle bir sorunum var;
power düğmesine bastıktan 10 saniye sonra pc çalışmaya başlıyor.yani kesin olarak 10 saniye değilse bile 10. saniyeden snra diyebiliriz.sonrasında hiçbir problem yok.

power butonunun panelini söküp içine baktım, bios pilini değiştirdim sorun yok, kablolarda sağlam.google da yaptığım araştırmaya göre power olabilir diyorlar.power 5-6 aylık lc power 550 ve sistemimin 500 watt çektiğini bile düşünmüyorum.power da ne gibi bir sorun olabilir(tabi eğer powerdan ise)? sorun var ise ileride komple sisteme zarar verebilir mi? yaptırılabilecek bir sorun mu, yoksa at çöpe git adam gibi enermax mı al dersiniz?garantiye veremiyorum, fanını değiştirmiştim papst ile.

şimdiden teşekkürler.
N
17 yıl
bu sistemde sorun olur mu?
< Resime gitmek için tıklayın >

benim vga kartım ve anakartım bu ürünler,
http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cl-c0034/cl-c0034.asp
şu çipset soğutucuyu almak istiyorum.photoshopta yeterli açıyı sağlayamadığım için olacakları göremedim.acaba extreme spirit bu moboda bu vga ile sorun çıkarır mı?
cevaplar için teşekkürler.
N
17 yıl
fan kontrol
merhabalar
aerocool gatewatch aldım, stacker kasamda kullanmak için,
şöyle bir sorunum var; benim kasa içi fanlarımın bir çoğu 2 pinli, yani devir kablosu olmayan cinsten bunların devirini görmeden aerocool ile nasıl kontrol edeceğim?aeroccol dakiler hep 3 pinli molexler.

cevaplar için şimdiden teşekkürler.
N
17 yıl
fan kontrol
merhabalar
aerocool gatewatch aldım, stacker kasamda kullanmak için,
şöyle bir sorunum var; benim kasa içi fanlarımın bir çoğu 2 pinli, yani devir kablosu olmayan cinsten bunların devirini görmeden aerocool ile nasıl kontrol edeceğim?aeroccol dakiler hep 3 pinli molexler.

cevaplar için şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.