İstedikleri kalabalık gelmeyince RESMİ HESAPLARDAN BİLE YAPAY ZEKA ile oluşturulmuş fake fotolar paylaşıp kalabalık gibi göstermeye çalışmışlar. İmamoğlunun kullandığı Cumhurbaşkanlığı aday ofisi hesabı bile fake foto paylaşmış şaka gibi.
Gerçekten yazık kos koca Muhalefet nasıl bu hallere geldi.
Üstüne 1 gün önce Uşak olayı patladığı için gündem tamamen Uşak üstüne döndü bu mitingten ülkenin %90'ının haberi bile olduğunu sanmıyorum... Silivri flan unutuldu gitti.
< Resime gitmek için tıklayın > AKP’li Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun, özel kalem müdürü Elif Saçar’a yurt dışı seyahatlerde vize sorunu yaşamaması için yeşil pasaport çıkarttığı ortaya çıktı. (Sözcü)
HEY YAVRUM HEYY... Başkan ayrıca partisine geri dönmeyi umuyor!
"Ben o görüntüler adına (Uşak Belediye Başkanı) milletimden utandım.
Bu rezillikler olduğu için özür diliyorum. Buna alan açıldığı için büyük sıkıntı içindeyim."
https://x.com/etkiiihaberyeni/status/2037870555874156826?s=46
İçeride elbette çürük yumurtalar olabilir. Önemli olan liderin sağlam omurgaya sahip olmasıdır. Tıpkı Özgür Özel gibi Ekrem İmamoğlu gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >