Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
467
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bir Vodafone sorusu
S
6 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Mobil operatörler kısmına yazma iznim olmadığı için buraya yazıyorum:
Aralık ayında Yalın Fırsat kampanyasından Vodafone'a geçtim, haftada bir hediye çarkı ile GB hediye ediyor, fakat hediye yüklendikten sonra normal kotadan yemeye devam ediyor.
Mesela 3 günlük 4 GB hediye verdi, ana kotam 27 GB idi, kullandım, hediye 1 GB kaldı fakat ana kota da 24 GB'ye düştü. Bu durum defalarca oldu.
Herkeste oluyor mu böyle? Ne yapmak lazım?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Vodafone müşteri hizmetlerini arayın, yardımcı oluyorlar, bazen oluyormuş böyle, özellikle interneti bilgisayara paylaştırıyorsanız.
Arayınca TOBİ vevap veriyor, onu geçmeye çalışın, canlı biriyle konuşmanız lazım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hediyenin %80'ini kullandığınızda bir SMS geliyor "%80'i kullandınız" diye, ondan sonra hediyenin tümü bitmiş gibi davranıp ana kotanızdan çekmeye başlıyor, bunu bildirdim ama çözemediler, telefonu kapatıp açın dediler.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
5 ay
Teğmen

Bu vodafoneda kronik bir hata gibi bende de aynı problem var



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @seyfi84
R
5 ay
Onbaşı

test4



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.