Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1011
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tv+ Yurt dışı Hk.
R
7 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Tv+ yı yurt dışında nasıl izleyebiliriz. Vpn'ler ile denedik açılmadı, Tv+ vpn uyarısı veriyor.



R
4 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar çözümü yerli şirket vpn ile çözdük sorunsuz açılıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 ay
Er

Hangi firma? Rica etsek?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @rehber_
R
4 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Türkiyede çalışan bir arkadaşımın çalıştığı firması uzaktan çalıştığı vpn bağlantısı ile san ki şirketteymişssin gibi. türk ip ile




Bu mesajda bahsedilenler: @muziktrw1
A
3 ay
Binbaşı

Bende acamiyorum cozum bulan varmj



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 ay
Er

webte turk residential proxy ile aciliyor



H
geçen ay
Yüzbaşı

Edit: sorunuma cozum buldum. Cozum: Proxy. VPN ip lerden erisim mumkun degil. R10'dan proxy satanlara baktim, cogu streaming hizmeti icin satmiyor. Ama bir tane buldum ve su an icin cok memnunum, sorunsuz baglanmakta ve hizim 70mbps lerin altina inmiyor. Fiyat olarakta ayli 100TL ve 3 ay odeme yapinca 255TL oldu. Tavsiyem R10 uzerinden bakmaniz, uye degilseniz mesaj atamiyorsunuz ama konulari goruntuleyip, iletisim bilgilerinden ulasabilirsiniz. Uyari: Proxy guvenli bir baglanti degildir, bu nedenle bankacilik vs gibi islemlerini proxy uzerinden yapmamaniz tavsiye olunur.


Arkadaslar merhaba, Amerika'dayim ve Istanbul merkezli bir firmada VDS sunucum bulunmakta ve ip adresi de sadece bana ozel, paylasimli degil. VDS OpenVPN kurdum ve bu sekilde 3 tane vpn profil olusturmustum. Evimdeki google os li tv ye bu vpn i kurdum ve ayni sekilde bilgisayarima da. Bu sekilde Turkiye'deki tum streaming hizmetleri olsun ve diger tum islerimi halledebiliyor idim, ama bu Tv+ ne menem biseyse ne televizyonumdan, ne pc den, ne de macbooktan acilmiyor. IP Turkiye ip ama ip sorguladigimda datacenter adi cikiyor. Buradan mi yakaliyorlar anlamadim.

Kisaca TV+ acamiyorum. Sizler nasil VPN ile erisebildiniz ? Keske tam firma adi yazaydiniz... @rehber_

@Borradoring123 hocam proxyempire adli bir sitede 1.97$ dedikleri mi ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 8 Haziran 2025; 23:9:34 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @rehber_ , @Borradoring123
C
2 hafta
Onbaşı

Merhaba kardeşim, sorunu çözebildin mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hDundar
H
2 hafta
Yüzbaşı

Evet hocam, yorumumu duzenledim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Cosy38
R
2 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam merhaba,

Proxy'i TV box, Apple TV tarzı uygulamalara kurabiliyor muyuz? Peki, bir de IP ve port numarası olarak mı veriyorlar yoksa kullanıcı adı ve şifre de var mı? Çünkü kullanıcı adı ve şifre verildiğinde bildiğim kadarıyla sadece bilgisayardan web uygulaması üzerinden giriş yapılıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @hDundar
R
6 gün
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Proxy ile denedim Tivibu vs açıldı lakin Tv+ hata veriyor.



H
9 sa.
Yüzbaşı

@Cosy38 @rehber_


Ozel mesaj atan ve soran arkadaslar kullandigim proxy test sonuclarimdan gordugum kadariyla Turkiye Istanbul'da Vodafone kullaniyor.

Bende TCL google tv var ve ona Super Proxy uygulamasi kurdum, ayarlarini yaptim. Satin aldigim proxy nin server, port, kullanici adi ve sifresini girdim. Ama maalesef TV+ acilmiyor ama onun disindaki TV de bulunan uygulamalar ile internete cikabildim. Ya da gozden kacirdigim bisey mi var bilemedim. Ama televizyonumda ayrica OpenVPN for Android uygulamasi da mevcut ve Turkiye'de kiraladigim VDS sunucusunda kurulu olan sadece bana ozel IP ye sorunsuz baglaniyorum ve TV+ haric olmak uzere Turkiye'deki tum streaming ve yayinlara ulasabiliyorum.

Ben proxy bilgisayarimdan kullaniyorum. ZeroOmega adli eklentiyi kurdum. Oraya proxy bilgilerimi girdim ve ihtiyacim olacagi zamanda aktif ederek sorunsuz baglaniyorum ve de TV+ da sorunsuz aciliyor. Bakin speedtest atayim:


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 20 Haziran 2025; 8:7:2 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Cosy38 , @rehber_
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.