Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
25
Cevap
29943
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Araç kamerası önerisi? (2. sayfa)
S
2 ay
Yüzbaşı

Ben de hala alamadım. antalya sıcağı ve yağmurları için iyi bir şey istiyorum. Geri giderken gece görüşü de olmalı. viofodakiler plakaya tam oturanlardan değil. opel astra için plakada yer var mesela. oraya uyan bir şey isityorum yoksa bu tarz bariz belli ediyor kamera olduğunu ve çalınma riski var.
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
2 ay
Yarbay

Antalya'da hiçbir şey dayanmaz. Araba bile eridi şeklinde haber vardı. Türkiye'nin en yaşanılabilir yeri kesinlikle iç anadolu şehirleri.

Bak sana bir örnek vereyim, oturduğum binadan 2 daireyi sıfır olarak müteahhitten aldım. Cillop gibi aldım ve yanındaki bina ondan 1 yıl önce tamamlanmıştı. Yani karşıdaki birkaç senelik, burası da öyle. Geçenlerde pencereden karşıdaki binanın duvarına bir baktım, bütün sıvalar dökülmüş bina çıplak kalmış resmen. Iste bu şekil bir şehir. Binayı bile yiyor.

Ankara'da çocukken yerleştiğim ve büyüdüğüm ev ise 1970 imalatıydı ve 2000'lerde hala sağlamdı. Antalya cehennem kesinlikle. Yaşanmaz..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Ağustos 2025; 18:51:37 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Seyid Battal Gazi
Y
2 ay
Yarbay

Arkadaşlar her gün 120 km yol yaptığımdan yolda ne olur ne olmaz kayıt tutmak adına bir araç kamerası arayışım var, bütçe olarak max 5-6 bin lere çıkabilirim, GPS olması ve tabiki düzgün kayıt yapması önemlidir, arka kamera ihtiyacım yok ayrıca park esnasında da kayda ihtiyacım yok, ne önerirsiniz?

Bu model işimi görürmü?

Viofo A119 Mini-2 Hdr



C
2 ay
Yarbay

Viofo a119 işinizi görür. a129 duo serisi daha iyi iş görür yeterlidir. Uygun fiyata park modu düzgün çalışan gece çekimleri gayet net olan seridir.. a229 ve 329 ise 4k çekim yapan fiyatta uçan seridir değmez, 129 duo serisi yeter..

Sosyal medyada reklamı yapılan kameralara kanmayın gece çekimleri son derece kötü, yazılım desteği yok malesef
..



S
4 hafta
Teğmen

Merhaba,

Ben de bu modeli almayı düşünüyorum fakat aracım egea cross ve aküde bir sorun yaratır mı ya da araç içi diğer aksamlarda herhangi bir sorun yaratır mı emin olamadım. Siz hala memnun musunuz?




Bu mesajda bahsedilenler: @slrillex
E
4 gün
Yarbay

tamamen şans işi , sıfır samsung sony alırsınız 3 sene sonra bozulur.
2. el Axen suny intum seg alırsınız 5 yıl + çalışır .
bende adanadayım, pozantıdan arkadaş taksi için gps li 3 cameralı bataryalı kamera istiyor, bakıyorum hep reklam kokuyor hepsi birbirine benziyor 🤔🙋🏼‍♂️



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Marjinal01
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.