Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
17100
Cevap
1326297
Tıklama
29
Öne Çıkarma
Cevap: [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.6.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (829. sayfa)
F
12 ay
Yüzbaşı

Son radeon driver ve son ghost of tsushima fsr güncellemesi ile beraber. FSR frame gen acıldıgında takılma çok belırgın sekılde oyun hızına göre artıyor. Radeon ayarlardan gecikme önlemeyi kapattıgımızda bu sorun ortadan kalkıyor.



L
12 ay
Yarbay

4k 60 fps video izlerken takılma yaşıyor musun ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Rogue Agent
R
12 ay
Yarbay

şimdi denedim onuda yağ gibi akıyor sıfır sıkıntı




Bu mesajda bahsedilenler: @lazye
R
12 ay
Yarbay

rx 7700 xt aldım geçen hafta. driver güncelini indireyim derken patlamışız. eski drivera geçip performansına bakayım bi. ryzen 2600 ile kullanıyorum saçma bi şekilde takılma vardı. düzelir belki.




Bu mesajda bahsedilenler: @mucahid_06
R
12 ay
Yarbay

driveri otomatik kuruyorya aklım güncellemeye gitti aslında ilk defa kurdum. akşam deneyeceğim inş.




Bu mesajda bahsedilenler: @mucahid_06
T
12 ay
Binbaşı

O sürücü sorunlu 5.1'e geri dönün.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mucahid_06
M
12 ay
Yüzbaşı

Döndüm hocam şuan 24.5.1 deyim herşey mukemmel



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @to9y
E
12 ay
Yarbay

Arkaplanda PES açıkken alt tab ile tarayıcıya döndüğümde 60 FPS gibi takılıyordu. 4.1 sürümüne döndüm ben de düzeldi



P
12 ay
Yarbay

Selamlar. AMD iGPU barındıran bir HP Victus laptopum var. Windows 11 açılış (logon) ekranında bazen VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR mavi ekranı alıyorum. Bu mavi ekranı ara sıra Windows başlangıcı sonrası alan başka arkadaş var mıdır? Ayrıca bu hata oluştuğunda dump oluştururken %100'de kalıyor ve hard shutdown yapmak zorunda kalıyorum yeniden başlatmak için.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Temmuz 2024; 13:13:17 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 ay
Yarbay

Bios güncellemesi var mı baktınız mı üreticinin sitesine? Apu'larda genelde bu sorun ya anakartlardan ya da ram zamanlarından olur diye yazılmış heryerde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @programmer_onur
P
12 ay
Yarbay

Hocam merhaba, BIOS update yayınlanmış, evet. Ama bu konu ile ilgili olup olmadığından emin değilim, güvenlik geliştirmesi falan yazıyor sürüm notlarında. Sıfır laptop. Victus. Normal kullanımda sorun yok ancak sebepsiz yere bazen bu BSOD çıkıyor karşıma Windows başlangıç sırasında bazen. HP'nin bazı servisleri ile de alakalı mıdır diye şüpleniyorum bu arada. Son çare BIOS update/driver update ile deneyip olmuyorsa aleti kenara koyacaz sanırım.

Not: HP PC Diagnostic yazılımı ile ekran kartını (VRAM dahil) test ettim, hepsinden geçti.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Temmuz 2024; 13:23:13 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SpinalTap
R
12 ay
Yarbay

Dayı orada kabak gibi yazıyor ekran kartı hatası



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @programmer_onur
D
12 ay
Yarbay

10 aydır hiç bi sürücüde problem yaşamazken 24.6.1 ile EA FC'de, diablo 4 de problem yaşadım. 24.5.1 e geri geçtim sorunlar düzeldi. GPU 7900XT


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 ay
Yarbay

Son driver gerçekten sorunlu ama nedense hotfix bir sürücü yayınlamadılar hala



J
12 ay
Yarbay

son sürücü hakikaten sorunlu fakat insider üzerinden ya da bir şekilde 24H2 kurduysanız tek destek veren sürücü bu. o yüzden 24.5.1 kuramıyorsunuz ya da dönemiyorsunuz buna dikkat edin çünkü 24.6.1'i 24H2 üzerindeyken silerseniz sapıtıyor.

dün 1 saat 50 dakika kastım 24.6.1'i tekrar kurabilmek için ama sürekli hata verdi kuramıyorum diye. cleanup util silemiyorum diye hata vermişti zaten ne oluyoruz demiştim en başta. 24h2 yüzünden ama hiçbir şekilde yapamayınca ticket açtım amd'ye. sabah cevap geldi şu şekilde yaptım. sürücü kuramaz silemez bir şey olursa aklınızda olsun ve artık sürücüler 24h2 için yapılacağı için bence çıkan sürücülere bulaşmayın bir süre.

How to perform a clean boot in Windows - Microsoft Support





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 8 Temmuz 2024; 17:16:57 >

M
12 ay
Yarbay

8 ARALIK 2023 de 23. 11.1 kurdum hala onunlayım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
12 ay
Teğmen

Arkadaşlar Sapphire nitro+ Rx 7800 xt kartımın led barını bir türlü anakartla senkronize edemiyordum. Kontrol sadece trixxle oluyordu. Daha sonra led bar tamamen öldü. Ben de servise arena bilgisayara yollamıştım. Servis iade/değişim verdi. Ben de aldığım yerle iletişime geçtim ve değişim istedim ellerinde aynı ürün kalmadığı için para iadesi yaptılar. Ürünün sıfırı 24bin iken ben 18bin lira ücret iadesi aldım ancak buna da şükür. Sonrasında çok araştırdım ve rx 7900 gre ile Rtx 4070 super arasında çok gittim geldim. Tercihimi Rtx 4070 superden yana kullandım. Sebebi ise aynı fiyatta olmasıydı. Evet AMD güzel, evet AMDyi seviyoruz falan ama AMDnin artık 7000 serisi üst seviye kartlarda hiç fiyat avantajı kalmadı diyebiliriz. Sonuç olarak Samsung ve apple aynı fiyatta ise 100 kişiden kaçı Samsung’u seçer ki? Mantığıyla birebir aynı bir durum bu. Daha sorunsuz driverlar ve daha iyi upscaling teknolojisinden yararlanabilmek varken sırf kas gücü için de kırmızı tarafta olmayı kim kabul eder? Ayrıca kas güçleri de eşit bu sefer. Neyse arkadaşlar her çıkan yeni güncellemeyi iştahla indirebilmek güzel bir şeymiş. Hepinize iyi forumlar, sağlıcakla kalın.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

W
12 ay
Binbaşı

Uzunca süre bu sürücüyü kullandım,süper stabil.Red Dragon 6800 alınca(dün aldım) 24.5.1 yükledim bu da gayet başarılı sürüm....


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mito1172
M
12 ay
Yarbay

Evet 6700 alınca kurmuştum hala kullanıyorum sorun olmayınca dokunmadım ve anladığım kadarıyla 6 bin serisi amd driverde en sorunsuz kart





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Temmuz 2024; 1:0:47 >


Bu mesajda bahsedilenler: @woundedknee
C
12 ay
Yarbay

benimde öyle hocam rx 5600 xt ile son güncellemeyi yapmaz olaydım




Bu mesajda bahsedilenler: @donda