DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
12
Cevap
430
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Atomfall | Xbox Ana Konu | 2025 Gamepass (Çıktı)
C
2 yıl (39228 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

https://www.youtube.com/watch?si=65wV6QzOAa6tI2dG&v=_HG3si5zKv0&feature=youtu.be





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 29 Mart 2025; 0:9:56 >

C
geçen yıl (39228 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

C
geçen yıl (39228 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

R
10 ay (15005 mesaj)
Yarbay

Atomfall - Features Trailer | Xbox Game Pass, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, PS5 & PS4


https://www.youtube.com/watch?si=1Va5_jRX4q6bDJIY&v=krA50ay5wKo&feature=youtu.be



E
10 ay (1526 mesaj)
Binbaşı

güzel oyun geliyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
9 ay (39228 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

C
9 ay (39228 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

AA bir oyun için Rebellion fena olmayan bir iş çıkarmış bitince düşüncelerimi yazarım.



F
9 ay (676 mesaj)
Yüzbaşı

Kalenin etrafında yaklaşık 10 kisi var hepsini temizledikten ve birgüzel lootladiktan sonra kaleye girdim ve tekrar dışarı çıktığımda düşmanlar tekrar respawn olmuştu. Direk bıraktım ordan sonra tekrar oynarmıyım bilmiyorum.
Series s te oynuyorum çok fazla inputlag var, grafikler çok kötü 30fps olmasına rağmen. Son cıkan oyunları gördükten sonra keşke x alsaymışım diyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 ay (12532 mesaj)
Yarbay

S ilk çıktığı zaman mantıklıydı. 3-4 sene kullanıp elden çıkarmalıktı. Şimdi için alınmaz.




Bu mesajda bahsedilenler: @frkmngr9153
W
9 ay (4795 mesaj)
Yarbay

Oyunun metacritic notuna bakıp es geçmeyin.Oyunu bitirip de övmeyen yayıncı görmedim.



P
9 ay (10442 mesaj)
Yarbay

Son model oled tv de series x de berbat bir grafiği var. Sniper Elite Resistance da bile çözünürlük/performans seçenekleri vardı bu oyunda parlaklık ayarı hariç hiçbir şey koymamışlar. Klasik düşük bütçeli AA lı Rebellion oyunu. Türkçe dil desteği olmaması da ayrı skandal. Sildim gitti PC de oynanması gereken bir yapım bence.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
9 ay (12532 mesaj)
Yarbay

2025 yılında yapılan şu oyunun saçmalığına bak ya. Amaç yok,akıcılık yok, bağlayıcılık hiç yok. Bu tarz oyunları kim seviyor anlamıyorum. 30dk zor dayandım.



C
9 ay (39228 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Oyunu bitirdim. Oyun yapısı itibariyle oynayanı ciddi manada yoruyor ve sıkıyor ancak bazı özellikleriyle öne çıkıyor. NPC'ler dahil herkesi öldürebiliyoruz silah kullanımını beğendim. Atmosfer fena değil.

7/10'luk bir oyun olmuş. Rebellion sevdiğim bir stüdyo üzerine koyup devam ederler umarım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.