Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
102
Tıklama
1
Öne Çıkarma
TikTok Studio: İçerik oluşturucularının yeni hesap yönetim platformu
A
3 hafta
Yüzbaşı
Konu Sahibi

TikTok Studio: İçerik oluşturucularının yeni hesap yönetim platformu
Popüler sosyal medya platformu TikTok, şimdilerde yaratıcılara yönelik araçları geliştirmek için çalışmakta. Platform, Cuma günü yaratıcıların akıllı telefonlarında veya bilgisayarlarında hesaplarının birçok yönünü, tek bir yerden yönetmelerine yardımcı olmayı amaçlayan yeni hesap yönetim aracı TikTok Studio'yu duyurdu. 



Ayrıca Bkz.Moto G85'in görselleri sızdırıldı: İşte beklenen özellikler



İçerik Oluşturucu Merkezi, yerini TikTok Studio'ya bırakıyor



TikTok, yeni bir blog yazısında TikTok Studio'yu içerik oluşturucularının hesaplarını ve performanslarını oluşturmak, düzenlemek, yüklemek, yönetmek ve analiz etmek için kullanabileceği araçlarla donatılmış kapsamlı bir oluşturma ve yönetim platformu olarak tanımladı. Yani aslında TikTok Studio, hem TikTok Creator'ın hem de Creator Center'ın yerini alacak.



TikTok Studio: İçerik oluşturucularının yeni hesap yönetim platformu
Bu analitik verilerin bir kısmı halihazırda TikTok uygulamasında bulunsa da Studio, bu verileri daha sezgisel bir şekilde gösterecek. Platformla çalışan içerik üreticileri burada, içeriği doğru hedef kitleye daha iyi hedeflemelerine yardımcı olacak faydalı analitik verileri ve para kazanma seçeneklerini bulabilir.




Kaynak:https://www.tiktok.com/tiktokstudio
Kaynak:https://9to5mac.com/2024/05/24/tiktok-studio/

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.