Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
121
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Gmail, önemli e-postalara odaklanmayı kolaylaştıracak
E
3 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Gmail, önemli e-postalara odaklanmayı kolaylaştıracak
Gmail, Android ve iOS kullanıcıları için e-posta deneyimini iyileştirmeyi ve öncelikli iletilere odaklanmayı kolaylaştırmayı amaçlayan yenilenmiş Güncellemeler gelen kutusunu sunmaya başladı. Bu değişiklikle birlikte birincil kutuda düşük öncelikli e-postalar önemli ölçüde azalmış olacak.



Ayrıca Bkz.Gemini, yakında Gmail üzerinden e-postaları özetleyebilecek



Düşük öncelikli e-postalar yeni Güncellemeler kutusuna taşınacak



Gmail, uzun süredir birincil gelen kutusunun yanı sıra e-postaları otomatik olarak belli kategorilere (tanıtımlar, sosyal medya, güncellemeler, forumlar gibi) ayıran gelen kutuları sunuyor. Bunlar, e-postalarına daha organize yaklaşımı tercih eden kullanıcılara hitap ederken, geleneksel ters kronolojik görünümü tercih edenler için devre dışı bırakma seçeneği sunuluyor.



Google, doğrulamalar, faturalar, makbuzlar, hesap özetleri dahil olmak üzere kişisel, otomatik olarak oluşturulan güncellemeleri bir araya toplayan Güncellemeler gelen kutusunu yeniliyor. Gmail, artık hesap oluşturma onayları veya havayoluyla yapılan mesafe bildirimleri gibi düşük öncelikli e-postaları birincil gelen kutusu yerine güncellemeler kutusuna taşıyacak. Buradaki amaç; birincil gelen kutusunda acil yanıtlanması gereken e-maillere daha fazla öncelik vermek.



Gmail’de acil bakılması gerekmeyen emailler Güncellemeler’e taşınacak olsa da kullanıcı bunu dilerse ayarlardan değişebilecek. Birincil gelen kutusunda “Güncellemeler” bannerı çıktıysa hesabınız için yeni özellik aktif edilmiş demektir.




Kaynak:https://9to5google.com/2024/05/24/gmail-updates-inbox/

 Haberi Portalda Gör

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.