Arama butonu
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
 Sonuçları gör
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
5027
Cevap
263701
Tıklama
55
Öne Çıkarma
Cevap: YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (259. sayfa)
Z
6 sa.
Binbaşı

Bugün dc denemesi yaptım hard resetten sonra ilk defa şarjda hata vermedi.rejeni kapattım amperi 16 ya düşürdüm.ilk defa şarjı sonlandır dediğimde hata vermedi. İnşallah da bi daha vermez de 30 gün servisin keyfini beklemeyiz.

Bu arada aracın 6 şarjı oldu 1 şarj ac diğerleri dc idi. 50-80 kullanıyorum hep. İlk şarjımda ac de sizin yaşadığınızın aynısını yaşadım. Bekleme modunda şarj ediyordum kapıyı kilitleyince araç tamamen kapandı start stop ile açtığımda araç şeklinin alt çizgisi kırmızı ve enerji sistemi uyarısı vermişti. Daha sonra bekleme modunda şarj ederken de aynı sorunu yaşadım 40 tan 75 e geldiğinde kapı kilitli olmadığı halde aracı tamamen kapattı ve sürekli şarj kesti. Bu sebeple son 2 şarjı aksesuar modunda yaptım hata vermedi. Bekleme modunda şarjda hala yazılımsal sorunlar var anladığım kadarıyla tam oturmamış yanlış bilmiyorsam bu da son güncelleme ile gelmişti.

bizim çocuklar biraz hassas heryerde şarjı kabul etmiyor. Bilindik güvenilir markaların cihazlarıyla ya da Trugo Enyakit beefull ya da Eşarj ile şarj etmek mantıklı. Eve sistem kurulacaksa da topraklamasının çok çok iyi olması lazım.

şarj kesmede araç şeklinin altında veya şarj yuvasında kırmızı yaktıysa en geç 3-4 sürüşünüze enerji sistemi uyarısı verecek. 1-2 gün sonra veriyor genelde. Verirse şaşırmayın kademe kademe şu videodakileri yapınca sorun çözülüyor.


https://www.youtube.com/watch?si=qsYi2LSxn5qjaC7c&v=t7PW3axOzcM&feature=youtu.be





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZIKKIM -- 21 Haziran 2024; 2:24:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @alfa-x
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.