Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 7 misafir, 1 mobil kullanıcı
31547
Cevap
1719416
Tıklama
95
Öne Çıkarma
Cevap: Araç içi kamera Tavsiyesi (1578. sayfa)
P
4 gün
Yarbay

Herkese merhaba,

Aracıma 70MAI A500 S Pro Plus ve arka kamera ve park modülü montajı yaptırdım. İki gündür kullanıyorum.


Kafama takılan bir durum var tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum. Malum Time Laps mode açıkken park halinde hızlandırılmış olarak hep kayıt alıyor ama üç dört gün araç çalışmayacaksa ne olur ne olmaz aküyü bitirir diye fişten çekin diyorlar.

Tamamen kapatmak yerine bu gibi durumlarda Time Laps modunu kapatıp sadece Park Surveillance modunu aktif etsek daha mantıklı değil mi? Böylece hep açık olmaz ama darbe gibi bir durumda kayıt almaya başlar.

Doğru mu düşünüyorum yoksa bu modların özelliklerini ya lol mı anlamışım ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 16 Haziran 2024; 20:17:35 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

U
3 gün
Onbaşı

A500S Pro Plus + arka kameram bu gün yolculukta 15 dkda bir kapandı, çakmaklıktan sök tak yapınca açılıyor sonra 15 dk sonra tekrar kapanış sesi ile kapanıyor. Başına gelen oldu mu acaba? Cihaz 1-1.5 senelik kadar, pilli aldığıma pişman oldum :/



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

P
2 gün
Yarbay

hocam merhaba,

ben de aynı model kamera taktım. kayıtları kontrol ederken aynı durumu fark ettim. gece arabanın farı vurunca plakalar okunmuyor resmen. bunun bir çözümü var mı? aracın farı led diye mi böyle oluyor anlamadım. acaba cpl filtre falan taksak düzeltir mi bu durumu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @torkema61
T
2 gün
Yarbay

Bu sorunun üstüne gitmedim hiç. Ama benim aracın farı Led değil ona rağmen okunmuyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Prfssr
P
2 gün
Yarbay

Hocam yabancı sitelere videolara falan baktım herkeste varmış farla da alakalı değil. Gece böyle olduğunu bilsem başka model alırdım. Burada amaç zaten plaka okuyabilmek resmen gece durmadığınız sürece okunmuyor. Olacak iş değil, çok canım sıkıldı.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @torkema61
Q
dün
Yarbay

Şu an en f/p araç içi kamerası nedir? 70mai mi hala. Yukarıda beğenmeyenler olmuş 70 maiyi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
dün
Çavuş

Araç kameraları ve projeksiyon cihazları incelemeleriyle hepimize ışık tutan Olgu Erhan beyin tavsiyesi ile Ddpai Dash Cam 1296P + 1080P cihazını almaya karar verdim, kullananların yorumlarını ve tavsiyelerine ihtiyacım var, aklıma takılan ilk soru; alım sitesinde park kitinden bahsetmiyor, ayrıca mı alacağız? Bu cihazı kullanan var mı görüşleri nedir?



H
dün
Yüzbaşı

Arkadaşlar aracımda 70MAI A500 S Pro Plus kamera mevcut. Araç iç kısmı için de almak istiyorum ama 70mai çok büyük, daha kaba olmayan önerisi olan var mıdır ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.