Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
2399
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: POCO F6 Lansman özel fiyatı ve kulaklık hediyesi ile (2. sayfa)
S
4 ay
Er

poco x3 3 sene kullandım oğluma verdim pil değştirdim sadece şuanda halen taş gibi sapasağlam yazdığın sorunların hiç birini yaşamadım şu anda poco f5 kullanıyorum aynı sekilde en ufak sorun yaşamadım bunlardan bir tanesini yaşadaydım belki hak verirdim ama hiç birini yaşamadım o yüzden karalama yapmaya gerek yok




Bu mesajda bahsedilenler: @ali28a
S
4 ay
Yüzbaşı

Evet elektronik cihaz işi şans işidir,her markada bozuk ürünler olabilir, biz de bunu biliyoruz ancak xiaomi'de yazdığımız sorunlar bu kategoride değil.Xiaomi'de hatalar cihazın özelliği olarak geliyor.

Xiaomi'de proximity yok,yok yani.Bunun ben yaşamadımı yok.Bundan dolayı bir sürü sıkıntı çıkarıyor.Whatsap'tan tutun görüşme sırasındaki sorunlarına kadar,uzar gider.

Reklam her yerinde var.Bloatware var.

Gps kesinlikle stabil ve güvenilir değil.

Bildirim sorunları var.Pusula sensörü sorunundan bahsediliyor.

Bütün gün Pubg oynayıp,fps counter'a bakıp seviniyorsan xiaomi güzel telefon ama telefonu işinde gücünde kulanan adama gelmez.



Q
4 ay
Binbaşı

Başka bir konuda Xiaomi ürünlerini alırsanız, kalitesiz olduklarını bilerek alın demiştim de performans ve kalite kavramları arasındaki farkı bilmeyen bir kaç cahilin alay konusu olmuştum.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158310925



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.