Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
150
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Döner franchise isletmelerin fiyatlari komedi
G
4 ay
Binbaşı
Konu Sahibi

Tavuk doner tuketmeyi fiyat/performans olmadigi icin tercih etmiyorum ve gereksiz pahali oldugunu dusunuyorum. Yasadigim ilde durum tavuk durum+ayran 100tl ortalama olarak. Bu sabah akrabamin evine gelen bir franchise tavuk donercinin fiyatlarini gorunce gulme krizine girdim. Istanbul disinda is yapamazlar bu fiyatlarla. Adim basi ortalama 100 tl fiyatla 100 gram durum+ayran veren donerci dolu zaten disarda. Franchise isletmeler bu fiyatlarla butik isletmelere karsi her zaman kaybeder tavuk doner sektorunde.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 23 Mayıs 2024; 15:10:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
4 ay
Binbaşı

Maydonoz döner özellikle pahalı. Bir sefer yedim, bulunmaz hint kumaşı değiller. Daha düşük fiyata daha güzel yapan yerel esnaflar var.



J
4 ay
Yarbay

Ankara'da da pahalıymış 170 liradan yedik normal döner demişlerdi yuh o ne Konya'da 50 lira demiştim tabi aylar önceydi belki Ankara'da da şimdi gösterdiğin gibidir? burada tam kuru tam pilav yesen 90 lira olması lazım 25 liraya da cacık vardı hadi 30 olsun süper ama koyu yoğurttan. Anadolu illerinde esnaf lokantaları var franchise lokantalarından anca gençler ve fantazi olsun diye hafta sonları falan yiyen olur buralarda. ucuz yer çok burada ama vakitsiz gidersen kapıda kalıyorsun kuyruk oluyor şimdi bu adamlar sürümden mi kazanıyor? değil aynı yerde tam kavurma ki bir büyük kaşık bir şey 260 lira. adamın biri kurunun üzerine komple döktü kavurmayı dedim yüzsüzlük ötesi. tam pilavın üzerine az kavurma alırsın efendi gibi yersin yav o ne öyle?

et deyince iş değişiyor hayvancılık bitmiş. bir de önümüzdeki ay kalan hayvanları keseceğiz artık yazın paso karpuz keseriz et de bulunmaz. hadi o tamam da tavukçuluğu modern yapıyoruz ayda 1.9 milyar yumurta ihraç ettik bir ara biliyorsunuz yumurta fiyatlarını sonra ihracat kısıtlaması geldi şimdi 1.79 milyarmış aylık üretim. her ürettiğimizi de çok kazanıyoruz diye dışarıya satarsak olmaz demek ki tavuk etini de paso dışarıya satıyoruz tavuk yav en bol olması gereken et yani onun da farkı kalmamış et ettir olmuş.



B
4 ay
Binbaşı

Biraz daha katip 300 lira civarına adam akilli yemek yersin. Bu paralar dönere verilmez. Ben yerel esnafta zurna dürümu 75 liraya yiyorum ve gayet güzel yapıyorlar.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

0
4 ay
Yarbay

tavuk dürümlerin fiyatlara bak keriz.avi yapmış adamlar.

allahın kıroları bide ingilizce yazmışlar en komiği de Xlarge yazdıkları yerde 125 gr tavuk döner var burdan yiyen kişiye köprü satmak lazım



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

0
4 ay
Yarbay

dünün 200 mil ayanı oldu 175 ml
dünün 300 ml ayranı oldu 275 ml

emin ol paketin içinde o kadar da yoktur. 175 yazanda 165 vardır mesela.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 23 Mayıs 2024; 16:46:11 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 ay
Teğmen

ileride güzel bir konumda dükkan bulursam starbucks bayiliği almak istiyorum en iyi keriz.avi bence



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.