Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1683
Cevap
59425
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: House of the Dragon (2022 - ) | HBO (85. sayfa)
V
3 hafta
Yüzbaşı

Zaten mevcutta olması gerekenler tek sezonda bence işlenmesi çok zor. Bu biten sezonu bu kadar sönük yapacaklarına elindeki malzemeyi kullansalar diğer sezonda bitirseler yine efsane olurdu ama inşallah kalan 2 sezona diyelim.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Bucephalas
V
3 hafta
Yüzbaşı

Katılıyorum traşlamaya gerek kalmaz 10 bölüm iyidir ki kalan materyale göre bence 2 sezonda anca işlerler.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Venomstr
G
3 hafta
Yarbay

Aslında şuan olacak olan önemli 3-4 olay var sanırım bunlardan biri bu sezonda olması gerekiyormuş ilk olarak öyle planlamışlar ama sonradan çıkarmışlar savaşlardan birini, O yüzden bu sezon çoğunlukla hazırlanma bölümleri ile geçti böyle olmasaydı 3. sezon son sezon olarak gelirdi ve çok daha güzel olurdu bence.



R
3 gün
Er

3. Sezonun 2. sezona kıyasla daha kötü olduğunu düşünüyorum. Çekimlere başlamadan önce senaryoyu George R.R Martin'e atmışlardır. George R.R Martin senaryoyu beğenmediği için tepki olarak blog yazma ihtiyacı duydu.3 sezonu savaş açısından iyi olsa da senaryo konusundan vasat olacak özellikle yeşillerin karakterlerinin içinden geçtiler. Alicent kendi çocuklarının idamına onay verdi. Bu saatten sonra diziyi nasıl kurtaracaklar merak ediyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.