Arama butonu
YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
 Sonuçları gör
Bu konudaki kullanıcılar: 8 kayıtlı üye, 2 misafir, 4 mobil kullanıcı
8058
Cevap
367461
Tıklama
61
Öne Çıkarma
Cevap: YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (413. sayfa)
F
3 sa.
Teğmen

Hayırlı olsun hocam görmeyeli çok gelişme olmuş :)

Gönderdim şimdi özel mesaj olarak, görebiliyor musunuz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Saturnine
S
3 sa.
Binbaşı

Öncelikle hayrlı olsun. Araca ne zaman ödeme yaptınız ve ne kadar sürede teslim aldınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Saturnine
B
3 sa.
Yüzbaşı

Hayırlı olsun dıyelım.




Bu mesajda bahsedilenler: @Saturnine
M
2 sa.
Yarbay

yapma hocam nasıl değil sürekli A sınıfı yok A sınıfından da %70 az elektrik harcayan,yok r600 gazı çevreye zararlı değil sürekli aynı şey.Yani kullanım ömrü arabalara göre çok daha kısa olan cep telefonu bir sürü teknolojik alet dururken en az 10 yıl kullanım ömrü biçilen elektrikli araçlar mı çevreye zararlı?Her gün egzoz dumanı koklamak hoşunuza gidiyorsa birşey diyemem ama çevreye zarar etkisi önce kendi etrafınızdan başlar.Ona kalırsa hiç bir işe yaramayan sırf ekonomik değeri var diye her gün onlarca ton toprak su harcanan altın çok daha zararlı dünyaya.Merak etmeyin elektrikli araçlar elektrik şebekesini çökertmeyecek dünya devletleri elbet bunun için önlem alıp yatırım yapıyorlar.Bu mantıkla kimse evine ufo klimada almasın zira saatlik tüketimleri elektrikli araçlar ile aynı evden şarj için .



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @texjrwillerjr
U
2 sa.
Er

iyi günler hocalarım,

togg almayı düşünen ama sonra başka bir araç tercih eden insanlara sebebini sorduğumda enerji sistemi hatası ve şarj sürecindeki diğer hatalardan çekindiklerini söylediler. enerji sistemi hatası yeni üretilen araçlarda devam ediyor mu yoksa geçmişin sebep olduğu bir algı mı bilgisi olan var mı?



B
2 sa.
Yüzbaşı

merhaba izmir toggdan arıyorum diye bir bayan tarafından arandım cam filmi ppf kaplama gibi ürünlerden bahsettiler ppf e sıcak bakmıyorum da cam filmi yaptıran oldumu ? işçilikleri nasıldır ? fatura size togg tarafından kesilecek dendi. benim aklımı kurcalayan camın kalıbını alırken maket bıçağıyla çizilmesi. eski aracımda bu problemleri yaşadım işinin ehli bir usta mı yapıyor acaba



T
1 sa.
Yarbay

dostum açık söyle; buzdolabı yada çamaşır makinası yada klima alırken çevreciliğine mi bakıyorsun yoksa önce fiyatına ve işlevine mi?


quote:

Ona kalırsa hiç bir işe yaramayan sırf ekonomik değeri var diye her gün onlarca ton toprak su harcanan altın çok daha zararlı dünyaya



bak bu söylediğin çok doğru, sadece onlar da değil hergün uçan binlerce uçak, helikopter, denizde sefer yapan binlerce gemi otomobillerin verdiğinden çok daha fazla zarar veriyor çevreye o yüzden otomobil işinde çevrecilik pazarlama hilesinden başka birşey değil benim için. o teslayı dünyaya dağıtan gemi ne yakıyor acaba? yelkenle mi yol alıyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @meeb
T
1 sa.
Yüzbaşı

Hayırlı uğurlu olur olsun , iyi günlerde kullanın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncer YAMAN -- 21 Eylül 2024; 13:44:26 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: efekentlim



Bu mesajda bahsedilenler: @Saturnine
M
1 sa.
Yarbay

hocam ülkemizde kimsenin elektrikli arabaları çevre dostu vs . olarak tercih ettiğini sanmıyorum.Herkes ekonomisi ve konforu olarak tercih ediyor kime sorsam.Bu anlamda isteğimiz kadar konuşalım boşa.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @texjrwillerjr
T
39 dk.
Yarbay

bak bu konuda da haklısın, ülkemizde çevre bilinci yok ki o yönce geliştirildiği iddia edilen araçlara sırf bu sebepten talep olsun.




Bu mesajda bahsedilenler: @meeb
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.