Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
286
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sıfır Renault Megane işçilik hataları (PDI departmanı yok mu?)
E
4 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Dün şirket aracımı Renault yetkili servise bakıma götürdüm. Beklerken ağzına kadar araç dolu showroomu inceledim. Bir kaç tane dolu paket sıfır Megane da vardı. Megane'larda kaporta parçaları arası düzensizlik olduğunu duymuştum ama bu denli olduğunu bilmiyordum. Showroom'daki tüm Megane'larda kapı - çamurluk arasının tutmadığını gördüm. İki farklı aracın fotoğrafını çektim. Üretim Karsan'a devrolduktan sonra PDI departmanı kaldırıldı mı?

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



T
4 hafta
Binbaşı

PDI ne yapsın, çap belli. Yazık oldu arabaya. Zaten Oyak üretirken de anca katlanılırdı şimdi hiç çekilmez oldu. Kullanma fırsayım oldu Karsan üretimi olanlardan en dolu paket 1.3 TCE araba gitmiyor resmen parçalar ön iki tekerin arkasında sürükleniyor.

Acilen düzeltmeleri lazım yoksa o beş senede kimseye araba falan satamazalar.



İ
4 hafta
Yarbay

videp 2017'den doğan kabak oto gazeteci yılların gurmesi OKan bey ile yaptıkları değerlendirmede bir sürü hata buldular...ki bu fabrikada nelerin üretildiği ve nasıl bir mantalite olduğu video'da aktarılıyor...

renault'u şimdi küçüümsüyorum sanma ama takılmayın böyle şeylere...


https://www.youtube.com/watch?v=zsCzyiDLXf4



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.