Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
713
Cevap
60837
Tıklama
10
Öne Çıkarma
Cevap: Greenote Süpürge Genel Konu (37. sayfa)
0
geçen hafta
Teğmen

Bende 1 adet gsc60 modeli siparişini vererek bu kervana katıldım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
geçen hafta
Binbaşı

Ne kadardan aldınız hocam


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @07_SeRHaT_07
0
geçen hafta
Teğmen

Z
geçen hafta
Er

Babalar günü vs. karta 3 farklı kampanya denk gelince ben de gsc60 siparişi geçtim. Bazı arkadaşlar ürünler arasındaki farkları sormuşlar ama farklı modelleri kullanan olmadığı için cevap çıkmamış. Sayfadaki bilgilere istinaden 480 watt güç ve 1 saat çalışma süresi sebebiyle bu modelde karar kıldım.


Bu arada, valideye açtıığm hesaptan sipariş geçtim, TC no vs. yazdım. Ekstra bir şey istenmeden kapıya kadar teslim edilir değil mi? Yurt dışından ürün getirtmeyeli yıllar oldu.



K
geçen hafta
Teğmen

gayet hızlı teslim ediliyor, gümrükte de sorun yok ancak 1saat çalışma süresi diye bişey yok asla... Hatta iki modeli de kullananlar 50'nin daha uzun dayandığını söylüyorlar. Bu modelde su gibi gidiyor şarj heleki 3. seviyede...



K
geçen hafta
Teğmen

o dyson bekliyordu heralde.. beklentisi çok yüksekti muhtemelen ürünün kendisi ne ki bi de çakması olsun




Bu mesajda bahsedilenler: @m.onat
L
geçen hafta
Yüzbaşı

2. Bir yurtdışı ürün ekleyin, depozito düşüyor daha uyguna geliyor



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @07_SeRHaT_07
0
geçen hafta
Teğmen

Dediğinizi çok denedim ama bir fark oluşmadı. Hatta önceki sayfalarda alan arkadaşların vermiş oldukları siparişleri bire bir uygulamama rağmen depozito fiyatında değişkenlik olmadı. Ben de üç aşağı beş yukarı verdim siparişi. Bugün kargoya verilmiş.




Bu mesajda bahsedilenler: @lemor
S
geçen hafta
Yüzbaşı

Merhaba ben de iki tane sipariş vermek istiyorum, anazonda satıcı gn eu. Sizin ürünler sorunsuz geldi mi, ekstralar bir ücret çıkardıklar mı? Cevabınız için teşekkür ederim şimdiden



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sarahaten
R
7 gün
Yarbay

GCS60 dün bana da teslim edildi. İlk izlenimim olumlu fakat ilk şarjlı süpürgem, alışmam lazım. Şarj süresi beklediğimden iyi.

Benim esas merak ettiğim nokta filtre temizliği. İlk basit temizlikte bile ana HEPA filtre neredeyse toz içinde kaldı. Ayrıca onu koruyan metal filtre de çok kirlendi.

Metal filtreyi her süpürmeden sonra temizlemek şart. Bu da resmen külfet ve hijyenik değil. Bence bu süpürgesini ana ve en büyük kusuru boşaltma sistemi ve filtre temizi. Boşaltma sistemi küçük olduğu için dolunca kapağı açınca pislikler aşağı düşmüyor elle çekmek zorunda kalıyorsunuz. Ana HEPA filtre de 5-6 süpürmede bir yıkanması lazım belli ki yoksa çekim filan yapmayacak hale gelecek gibi. Bu da bildiğin zahmet yahu. Filtre temizliklerini nasıl ve hangi sürelerde yapıyorsunuz merak ettim valla. Bunlar dışında uzun ömürlü olursa keyifli bir cihaz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 9 Haziran 2024; 12:46:51 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
7 gün
Yüzbaşı

Zahmetsiz, rahmet olmuyor. Meşhur 5 harfli süpürge temizliği izlediyseniz farklı değil, hatta her delik boşluk doluyor girintili çıkıntılı yapısı gereği



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Resurrectionn
D
7 gün
Binbaşı

Arkadaşlar selamlar,bizim temizlikçi nasıl becerdiyse cihazı boşaltırken metal filtreyide atmış çöpe :) günler sonra farkettik.Şimdi o parçayı almam gerekiyor mecburen,greennotehome.com’da 300 TL gözüküyor,yaklaşık 700 TL’de nakliye çıkartıyor 😳 Daha önce yedek parça siparişi geçen oldu mu? veyahut başka bir seçeneğimiz var mı?
Bilgi veren olursa cok makbule geçer,şimdilik o filtresiz kullanıyoruz mecburen..



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
5 gün
Yüzbaşı

cihazın şarjı yokken direk adaptör ile çalıştırabilir miyiz ?



S
dün
Çavuş

Gs60 Ana başligin icindeki körüklü hortum yırtildi. Müsteri hizmetlerine yazdım. Amazon'dan alın ücretini iade edelim dediler. Urün gümrük dahil 1.250 TL tutuyor.Hiç başina gelen oldu mu.Parayı hangi yolla iade ediyorlar, gümrük vergisini de iade ediyorlar mı acaba



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.