Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
41
Cevap
1656
Tıklama
22
Öne Çıkarma
Cevap: CHP - DEM ve İyip Uyutma Önerisine Karşı Çıkarken Gelecek Partisi Tarafsız Kaldı (3. sayfa)
C
3 hafta
Binbaşı

köpek sorunundan zenginler çok az etkileniyor

asıl sorunu garibanın çocuğu yaşlı anası yakınları yaşıyor

zaten zenginin çocuğu okula servisle gidiyor korunaklı sitede yaşıyor

sokak köpeklerini toplayıp mor saçlı teyzelerin yaşadığı üst düzey sitelere koyalım ilk onlar tekrardan sokağa atar böylede samimiyetsizlerdir


et parçalamak için evrimleşmiş canlı sokakta yaşayamaz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Periah
F
3 hafta
Yarbay

chp ülkenin en beceriksiz muhalefet partisi.
cehape'nin yapması gereken teröre karşı sert tavır almak ve halkın sorunları ile gerçekten ilgilenmek.
cehape'nin yaptığı teröriste kucak açmak, saçma vaatler vermek ve halkın sorunları ile gerçekten ilgilenmemek.
akepe'nin son dönemde yaptığı en büyük yanlışlardan biri eyt emekliliği ve memura verilen seyyanen zamlar refah payları.
bunlar da cehape'nin başından çıkıyor esasen.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 hafta
Yarbay

Emin ol seve seve yaparlar. İnsalıktan çıkmışlar çünkü.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 25 Mayıs 2024; 22:36:42 >


Bu mesajda bahsedilenler: @cenkcirak
B
3 hafta
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cenkcirak

Fatih Altaylı iyi demiş bugün. Uyutun diyenlerin verin eline onlar yapsın bu işi. Azgın ve saldırgan olanlar tamam ama uysal olan hayvanı hangi gerekçeyle öldüreceksin. Bu hayvanların uyutulmasını isteyen işine gelmeyince her şeyin herkesin uyutulmasını ister.
Gündüz basini egip gezen, sessizce yatan ayni kopek gece araba kovaliyor, insanlara havliyor. Hayatinizda cidden buna hic sahit olmadiniz mi ben merak ediyorum. Hayvanlar dogru yanlisi bilmez. Dogasi neyse onu yapar. Bu hayvanlara ne suçlu diyebilirsin ne suçsuz diyebilirsin. Suclu sucsuz sifati insanlar icin kullanilir. Fatih altayli once bunu bir ogrensin.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
3 hafta
Binbaşı

Hep Avrupaya imrenerek yasariz. Oradaki huzura, düzene imreniriz. Imrenmeyen yoktur. En bati dusmanina bile goc imkani verilse gider avrupaya yerlesir. Ee hadi avrupa gibi olmaya calisalim deyince yooooğğğ. Avrupa'daki trafige hayrandirlar, o trafikte en ufak hatada ciddi cezalar kesiliyor halbuki. Ayni cezalar burada da kesilmeye baslayinca yok devletin para bittj, yok durduk yere ceza yaziyorlar, yok polislerin maasini biz veriyoruz, yok bu kadar yüksek ceza mi olur vs vs. derler. Avrupadaki sokaklarin temizligine, duzenine hayrandirlar. Bugun devlet coplerin yanina artık atil durumda olan buyuk mobilyaları koyamazsiniz, koyarsaniz da koyani bulur cezasini keseriz dese demediklerini birakmazlar. Gibi gibi daha neler var da aklima gelmiyor simdi. Sonra avrupa ile Türkiyeyi kiyaslayip farkındalıklari yuksek sanarlar. Bu sokak kopegi meselesinde de Almanya, Norveç gibi ulkeler bizim yerimizde olsa hemen yarin yapacağı sey bellidir. Ama her konuda olduğu gibi ona da gelemeyiz. Sonra bir avrupa vatandasina tr avrupa birligine dahil olmali mi dendiginde adamlarin en iyi cevabi turkler iyidir hostur ama bence olmamali oluyor. Çünkü kafa yapimizi, dusunce sistemimizi biliyor, nasil yasadigimizi biliyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

R
3 hafta
Yarbay

Birçok sokak köpeğini beslemişimdir, üstlerine yapışan sakızları falan da temizlemişimdir. Hatta bazıları için oturup ağlamışımdır bile.

Ama verin elime silahı kimse yapmayacaksa ve bana ceza vermeyecekseniz hepsini tek tek öldürürüm.

Üzerime çıkan karıncayı dallara bırakırım ezilip ölmesin diye, ama evi öyle bir ilaçladım ki yüzlerce karınca öldü.

Neyin ne olduğunu anlayamayan kişilere olayı açıklamaya çalışıyoruz boş yere. Ailesinden birine bir köpek saldırdı mı türbülansa yakalanıp dine dönen ateist gibi elde silah köpek kovalar hepsi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.