Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
652
Cevap
188738
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları (59. sayfa)
T
3 gün
Onbaşı

Köklü diyince aslı nesli olan var ezeli gibi kelime anlamı anladım da..
Şakin anlamadan çok gördüğüm kadarıya da yukarıda biziz i önermişsiniz
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158900078

Linkte size öneri için teşekkür etmişte o yüzden şaşırdım da bu hesap hacklemeleriyle şikayetleri çok olan birisini nasıl önerdiniz diye. Tabi bilemem iş birliğiniz yada bir ticaretiniz vs varsa?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @herkül67
E
2 gün
Binbaşı

İrtibat kurduğum andan itibaren o kadar kibar ve yardım sever davrandılar ki bahsettiğiniz hesap çalma gibi işlemler ile en ufak bir ilgilerinin olmadığını açıkça söyleyebilirim. Zaten internette araştırma yapınca en ufak şikayet gözükmüyor kendileri hakkında. Hesap çalma ve reklam içerikleri gibi işlemler konusunda başka bir firmanın adına bir sürü şikayet mevcut zaten bu firmanın kullanıcılar ile tavrıda herkesçe bilinen bir gerçek, tüm bunları birleştirince bu gibi sahte hesaplar kullanarak sahte yorumlar açılabilen forumlarda firmayı kötüleme amacı ile çamur attımaya çalışanların diğer firma olduğu gayet açık ve net.

Rahatlıkla hesap açılabilen forumlarda yazılanlara inanmak yerine hizmet alacağınız firma hakkında şikayetlere şikayetvar gibi sıklıkla kontrol edilen, numara & kişisel bilgi onayı isteyen ve fake şikayetlerin minimum düzeyde olması için sıklıkla kontrol edilen sistemleri inceleyin. Bu şekilde daha net seçim yapabilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
2 gün
Binbaşı

Web siteden iptv alınmaz kaç kere yazdım buraya eger ucuz etin yahnisi yenirmi..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 gün
Onbaşı

Eğer bu da "@Endoplazmikredikulum" biziz'in hacklediği hesap değilse sol kolumu keserim derim. Nereden anladın dersen ne hikmetse rakibi dediği kişi kimdir nedir bilmem yeni arayış içindeyim sonuç olarak konuya yeni dahil oldum ama daha dün benim gibi bilgi almak için konuya dahil olup bugün başka firma dediği kimdir ne şikayetleri bardır daha bugün 1 test almışsın ne çabuk güvendin akraba dost oldun!

Neyse herhangi bir satıcıyla yüz göz olmaya gelmedim burada.




Bu mesajda bahsedilenler: @Endoplazmikredikulum
M
2 gün
Çavuş

Geçmişi olmayan, özellikle sitesi olmayan hizmetler genel olarak 15-20 gün açık kalıp isim değiştiriyor. Bu şekilde hizmet vermeden para koparma çabasında oluyor bunlar. Geçmişi olan ve site kullanmayanları tenzih ederek söylüyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @fredydexter
H
dün
Teğmen

Benim hesabımda hack falan yok hocam ben orada önermedim lütfen doğru okuyun yurtdışı ve yurtiçi kullanıcılara aynı fiyatı veren sadece biziz iptv sadece bunu belirttim yayını iyidir kötüdür ona birşey diyemem kullanmadım çünkü





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkül67 -- 17 Haziran 2024; 20:23:26 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Terratex
0
22 sa.
Er

Tony, 5G, Titan, Guek, Alfa, Biziz, German, Vera ve Nuh kalitesizleri dışında önerebileceğiniz düzgün donmadan hizmet verebilen bir satıcı var mı tavsiye edeceğiniz?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.