Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 3 misafir, 2 mobil kullanıcı
729
Cevap
212723
Tıklama
6
Öne Çıkarma
En İyi İP TV Sitesi ve Uygulamaları
M
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar en iyi İPTV Sitesi ( Satın alınacak, Güvenilir ) ve uygulamaları hangileri? PC için.

NOT: Satıcılar değil, kullanıcı ve bilgi sahibi olanlar yazsın lütfen.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokko -- 31 Temmuz 2023; 16:46:6 >

Onu bende araştırdım zamanında tek bildiğim burada adı geçen biziz tv yurtiçi ve yurtdışı ayırımı yapmıyor ama görüntü kalitesi vs ona birşey diyemem kullanmıyorum çü...
Yoruma Git
Yorumun Devamı herkül67 - geçen ay +38
U
12 ay
Yüzbaşı

bende senin gibi kaliteli hizmet verecek bir yer arıyorum..inşallah bulabiliriz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
12 ay
Er

bende ariyom



K
12 ay
Yarbay

arkadaşlar...ben henüz iptv paralı abonelik almıyom başka forum sitesinden bulduğum geçici free server linklerini mevcut uydu alıcıma yükleyip durumu idare ediyom çünkü emekliliğime az kaldı hayırlısıyla toplu para alınca işte ovakit kendime hem kaliteli cihaz hemde en az 3 aylık iptv üyeliğini aynı anda alıp keyiflenmeyi planlıyom...



D
12 ay
Yüzbaşı

Test yayını veriyor mu acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ekreizze
E
12 ay
Yarbay

maç saatleri ve hafta sonu haricinde veriyorlar diye biliyorum. yani yanlış da yönlendirmeyeyim uzun oldu ben o aşamayı geçeli sitede sor :)




Bu mesajda bahsedilenler: @D3erin
M
12 ay
Yüzbaşı

Var mı önerisi olan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
11 ay
Onbaşı

ben de öneri bekleyenlerdenim
Yukarıdakiler reklam mı değil mi ondan da emin değilim :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 ay
Yarbay

Neyin reklamını yapacaz yıllardır sitenin abonesi olan kullanıcılar olarak. Böyle şeylere ihtiyacımız yok, ihtiyaç olan bilgiyi forum üyesi olarak paylaşıyoruz zaten.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @whSyn
U
11 ay
Yüzbaşı

slm. eğer mümkünse birşey sormak istiyorum.şimdi ben 1 senelik iptvbox pro üyeliği aldım.bana mail aracılığıyla şifrelerimi ve kullanacağım programın linkini gönderdiler.programı indirdim,hem telefonuma hemde bendeki botech wzone android tv box'ıma yükledim.program telefonumda stabil bir şekilde çalışıyor,ancak tv box'ımda program açılıyor hatta her açılışta tarayıp update'te alıyor tüm menüleri ve kanalları görebiliyorum ancak kanalın üzerine gelip basınca bir türlü yayını açmıyor bu konuda bilgi sahibimisiniz acaba.farklı birkaç iptv programı kurup denedim onlardada sıkıntı olmadan açıyor yayınları ancak kendi yolladıkları programla bir türlü tv box'ımla açamadım yayınları ! diyeceksinki sende diğer programlarla kullan ancak adamların program arayüzü gerçekten çok iyi bu yüzden programı açabilirsem çok iyi olacak.



U
11 ay
Yarbay

merak ettim gireyim bakayım dedim siyeye , pek hoş karşılamadı :))

"DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR IPTV ALMAMIŞ/KULLANMAMIŞ KİŞİLERE SATIŞ YAPMIYORUZ! SEBEBİNİ GERKESİZ SORUP MEŞGUL ETMEYİN AĞIR CEVAP ALIRSINIZ!
EĞER SATIN ALIP ÖDERSENİZ VE FARKEDERSEK GERİ İADE YAPMIYORUZ!"


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ekreizze
G
10 ay
Er

Firma sitesine girip canlı destekten 1 soru sordum 1-2 dakika paketleri incelerken cevap vermedim diye hakaret ederek banladı evet mükemmel hizmetleri var gerçekten.




Bu mesajda bahsedilenler: @Ekreizze
G
10 ay
Er

Bana da aynını yaptı hocam 1-2 dakika paketlere bakarken canlıya yazmamışım diye etmediği hakaret kalmadı. Buradaki arkadaş reklamını yapmaya devam etsin.




Bu mesajda bahsedilenler: @unpop
M
10 ay
Teğmen

Var mı başka öneresi olan?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
10 ay
Çavuş

@unpop bende girdim baktım otomatik karşılama mesajıymış. Banada geldi yani sordum bana mı dediniz diye özellikle aynısını görünce otomatik olduğunu söyledi. Özellikle ufak bir sohbet açtıktan sonra sordum sebebinis ormayın ağır cevap alırsınız kelimelerine yazmalarının özellikle bir sebebi var mı diye. O ibareyi yazdığımızdan bu yana saçma sebep sormalar polmiğe girmeler vb müşteri davranışlarının büyük oranda azaldığını söylediler.

Şimdi misal senin yazını gördüğümde ki oluşturduğun algı sebebini direkt onlardan öğrenince bitti. Basit bit bir otomatik bildirim mesajı ve adam daha önce iptv ile işi olmamış kişilere satış yapmıyorum niye diye de gelip sorular sormayın diyor bariz bir şekilde

Ben iletişimde sorun yaşamadım methinide şimdi incelemey başladığımda markayı baya bir genel sosyal sekilde kullanıcılardan olumlu ve öneriler almış. Hafta sonu ücretli test almayı düşünüyırum.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @unpop
F
10 ay
Onbaşı

nereden satın alıyoruz site falan var mı bulamadım da ben



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gone60