Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
307
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Hayatım bitmiş gibi hissediyorum
Y
4 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba beyler

Bilen bilir uzun süredir bel ağrısından çekiyorum ve bu bel ağrısını skolyoza veriyordum. Geçen haftalarda bilgisayardan ders çalıştıktan sonra sol bacağımda uyuşmalar oluyordu ama önemsiz görüyordum çünkü çabuk geçiyordu. Bundan dolayı doktora gittim randevu aldım mr tarihi verdi. Dün de masada biraz ders çalışıp kalktıktan sonra sol bacağımda uyuşma başladı ve neredeyse 1 saat kadar sürdü. Şu an bile hafiften hissediyorum veya paranoyaya mı bağladım bilmiyorum. Sonrasında çok korktum ve daha ders vs zaten çalışmadım. Yürüyüşe gittim çünkü yürüyüş yaparken bel ağrım olmuyor sadece yatarken veya yürürken rahatım. Bugün akşam yemeğimi yiyip masadan kalktıktan sonra ön kasık bölgemde yani testis civarlarımda ve özellikle testis arkasında hissizlik oldu uyuşma oldu. Dokunuyorum falan ama sanki dokunmuyormuşum gibiydi 1dk kadar oldu ve geçti. Tahmin edebileceğimiz gibi fıtık olduğunu düşünüyorum. 2 yıldır belim ağrıyordu ama hep skolyozdan olduğunu düşünüyordum fıtığa pek ihtimal vermiyordum. Belki de iki yıldır fıtık sınırlarını zorluyordum ve şimdi sinirlere vurdu. Sinirlere vurduktan sonraki aşamasında ne yapılıyor pek bilgim yok ameliyata kadar yolu var ama elimden geleni yapacağım. Masada oturamıyorum oturduğum zaman sinirler baskı görüyor. Bel ağrım zaten otursam gene olacak. Ne yapacağımı bilmiyorum hayatım bitti hiçbir şey eskisi gibi olmayacak muhtemelen eskisi gibi voleybol oynayamayacağım lol oynayamayacağım. YKSye şurda az bir süre kalmış ama kesinlikle masaya oturamıyorum bile. YKSye girdiğimde hadi zorlasam falan kendimi ama sınavda muhtemelen biraz sinir uyuştu mu canım çok sıkılacak. Belki bacağım 2 saatte çok fazla uyuşacak masadan kalkamayacağım. Umarım tüm bunlar kafamda kuruntudur da yarın her şey normale döner eskisi gibi sandalyede oturabilirim. YKSye 1 sene daha hazırlanamam zaten ikinci senem ömründen çok gitmiş gibi hissediyorum. Kısaca böyle yani son 1 haftadır falan çok canım sıkkın hiçbir şey yapasım yok. Şöyle açık açık dertleşebileceğim de kimsem yok bir arkadaşım üniye gitti bir arkadaşım hem işe gidiyor hem ders çalışıyor buluşamıyoruz. Ablamı arasam da başkasına dert yanmak çok canımı sıkıyor kendimi aciz gibi hissediyorum. Her masadan kalktığımda testisimi tutuyorum bacağıma bakıyorum. Rahat rahat uzanamıyorum acaba doğru pozisyonda mıyım diye düşünmekten. Kısaca sağlığınızın değerini bilin.

Bendeki fıtık mı onu bile bilmiyorum ama bu belirtilerle fıtık olduğunu çok güçlü gösteriyor. Fıtıksa da hangi evrede geri döndürülebilir mi onu da bilmiyorum. Sabahtan beri araştırıyorum ama doktoru beklemekten başka çare yok. 4 haziranda mr var yaklaşık 10 haziran gibi de doktora giderim dersem 20 gün var. Acile gitsem bakarlar mı acaba yoksa 20 güne daha çok canım sıkılacak.

Böyle bir fıtık öyküsü olan varsa dinlemek isterim akıl verirse çok makbule geçer.

Arkadaşlarım sapasağlamken daha bu yaşta böyle şeylerle uğraşmak çok can sıkıyor. Zaten bir kere ameliyat oldum ayrietten 2 sene önce yazda ciddi bir sorun atlattım. Bazen düşünüyorum acaba seçilmiş miyim yoksa genetik olarak çok güçsüz mü kalıyorum veya bir şekilde kendime mi çekiyorum bunları.

Forumda birisi böyle yaparsan kendine daha çok çekersin demişti ben de o yüzden başlığı hayatım bitti den hayatım bitmiş gibi hissediyoruma çevirdim.

İyi akşamlar



I
4 hafta
Yüzbaşı

Özele git. acilde bakmazlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
4 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

Özele hem çok para gidecek muhtemelen hem de ailem kabul etmiyor.

Ailem saf kötülükten değil de kafada büyüttüğümü düşünüyor ondan kabul etmiyor.

Sormadım ama kabul etmeyeceklerini biliyorum.

Mr 5k olsa randevu 2k. 20 gün beklememenin bedeli 7k olacak ki işte abarttığımı düşündüklerinden zor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 22 Mayıs 2024; 19:54:7 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Infernix
L
4 hafta
Onbaşı

10 yıldır plastik sandalyede oturuyourm acaba bende de olur mu gaming sandalyeler de çok pahalı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
4 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

mutfak sandalyesi ikeadan aldığım ergonomik sandalyelerden daha rahat. bence rahat hissediyorsan çok kurcalama.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @lazy nina
D
4 hafta
Teğmen

Acil şifalar dilerim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 hafta
Teğmen

Geçmiş olsun , hastane işlerinde sınava hazırlandığını söylersen işlerin genelde hızlanıyor + daha özenli oluyorlar tavsiye ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
4 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

keşke daha önce bilseydim kral.

şimdi 4üne mrı bekleyeceğim mecbur.
sonrasında randevu alacağım falan.

işim yaş yani.




Bu mesajda bahsedilenler: @BonesJones
Y
4 hafta
Binbaşı
Konu Sahibi

sınava girerken korse taksam işimi görür mü acaba?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.