Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 4 misafir, 1 mobil kullanıcı
3151
Cevap
188345
Tıklama
14
Öne Çıkarma
Cevap: ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (162. sayfa)
T
8 sa.
Binbaşı

hayatımda ilk defa bir ilk yaşıyorum. Bunca yıldır android kullanıcısıyım ezelden beri otomatik sistem güncellemelerim kapalıdır, güncelleme gelir eğer aradan zaman geçip kafama yatarsa indiririm güncellemeyi. Poco dada tüm otomatik indirme ve yüklemeler kapalı (hem wifi hem hücresel) ama gelin görün ki dün gece uyurken ne hikmetse cihaz 1.0.9.0 güncellemesini indirmek istemiş sabah uyandım tepede finalising update yazıyor noluyo falan diye daha afyon patlamamışken güncelleme indi reboot now yazıyor her yere baktım indirilen güncellemeyi silmenin bi yolu yok mu diye CEVAP : Yok . Mecbur yeniden başlattım ve 1.0.9.0 kuruldu. Bütün güncellemeler kapalıyken cihazın zorla beni 0.9 a geçirmesi ... ilk defa yaşıyorum böyle bişey. Sürekli tekrar ediyorum bu benim ilk ve son xiaomi,redmi,poco telefonum olucak.

Artık üstün çizildi xiaomi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 sa.
Yüzbaşı

Hocam yerden göğe kadar haklısınız, ben 7 yıl Mi6 kullandım. Bataryası ölmese dahada kullanırdım. Sıkı bir xiaomi fanıydım ama bilmiyorum miui diye bir sistemin varken bunu dahada oturacağına hyperos a geçmek nedir? Ya da yeni bir sisteme geçiyorsun ama bari tam entegre yapsana biz de saçma sapan sorunlarla uğraşmasak.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tesbihcekenhoroz
T
7 sa.
Binbaşı

Yani ellerindeki kaynak sınırsızken bu kadar kötü bir iş çıkarmaları ne biliyim kim var bu projenin başında acaba bizdekiler gibi akraba tanıdık mı getirmişler anlam veremiyorum. Samsung S1 den S7 ye kadar yanlış hatırlamıyosam Touchwiz kullanıyodu iğrenç bir arayüz aşırı renksiz ve kullanışsız. Sonra One UI ye geçtiler 6 jenerasyon One IU kullanıyolar. Şimdi dicenki ee ne var bunda şöyle birşey var ki one ui 1.0 bile cillop gibi sorunsuz kusursuz ve optimize bir arayüzüydü. Bugün hyperos muiu farkına bakıyorum adamlar sanki dosya ismini miui dan hyperos e değiştirmişler gibi. Hiç gözle görülür bir fark yok ortada miui nin aynısı sadece üstüne tonla rahatsız edici bug. Bu hyperos a geçme fantezileri elektrikli araç çıkarmaya karar verdikten sonra oldu. Dün hyperos lansmanını izledim yazılımda devrim getiriyoruz best UI ever falan tonla olumlu kelime var ama bugün elimdeki cihaza baktığımda "sizin yapacağınız arayüzün ta ..." diye sövmekten başka bişey yapamıyorum maalesef. Bu problemlerle betacılar testerlar uğraşması gerekirken neden biz uğraşıyoruz anlamsız.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @myigitoguz
M
7 sa.
Yüzbaşı

Bizi tester olarak kullanıyorlar ama geri dönüş yapmıyorlar valla hanımda flip Z4 var ara yüzü mükemmel ben samsunun s serisiyle poco arasında kalmıştım hatta hanımda gel samsung al demişti ama ozaman ki Mi6 fanlığım ve fiyat taki fark yüzünden bunu aldım. Şimdi keşke diyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigitoguz -- 15 Haziran 2024; 14:43:43 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tesbihcekenhoroz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.