Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 12 misafir
351183
Cevap
21490110
Tıklama
573
Öne Çıkarma
Cevap: Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17560. sayfa)
T
4 sa.
Yüzbaşı

Amazon Prime üyeleri, Prime Gaming oyunlarını almayı unutmasınlar:

Prime Gaming - Ana Sayfa (amazon.com)



J
4 sa.
Binbaşı

K
4 sa.
Teğmen

Hocam oyun oynamanın yaşı yok bence. (aynı yaşdayız bu arada:)) Evet yaş ilerledikçe, hayat insanın önüne belli zorluklar koyuyor ama bir şekilde oyuna zaman yine ayrılabiliyor. Bazen oynama süresi azalıyor, bazen de kendini öyle kaptırıyorsun ki eşinden trip yiyorsun ya da uykusuz gözlerle işe gidiyorsun :) Hayatımın her evresinde oyun oldu, bazen oyunlu bir casio saatti, bazen commodore 64 kasedi, bazen nintendo gameboy, bazen el atarisi yada bir Amiga (yeni nesilleri herkes biliyor atık onları yazmıyorum). Her birinin yeri ayrı bende. Dönüp baktığımda bir çok oyun deneyimlemiş biri olarak çok eski oyunları fazla zorlama derim. Bırak o güzel anılar öyle kalsın, onların yerine benzerlerini daha gelişmişlerini denemeni öneririm.




Bu mesajda bahsedilenler: @drpakers
W
3 sa.
Yüzbaşı

Biraz bunu anlayabiliyorum, oyun vardır sadece o oyun için gerekli anın gelmesi gerekiyordur. Uzunca bir süre beklersiniz, ya gelir ya gelmez. Mesela şu günlerde bunu yaşıyorum, yüzlerce var ama hangisi bu an için? Belki ait olduğum larian, bioware ve obsidian oyunları geri dönmem için beni bekliyordur.




Bu mesajda bahsedilenler: @JourneyToTheWest
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.