Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 6 kayıtlı üye, 15 misafir, 6 mobil kullanıcı
7943
Cevap
582787
Tıklama
71
Öne Çıkarma
Cevap: 2024 F/P Otel Fırsatları (407. sayfa)
Z
17 sa.
Yarbay

Arkadaşlar Temmuz’da vizesiz Yunan adalarından birisine gitmeyi düşünüyoruz. Sanırım en güzeli Rodos. Otel tavsiyesi verebilecek olan var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
17 sa.
Yüzbaşı

Merhaba hocam,
Ali Bey düsünebilirsiniz çok mantıklı tam bir çocuk cenneti otel,çocuklara yönelik bir sürü imkan var 380.000 m2'lik dev bir alan çocukların sıkılması imkansız.Aradığınız diğer kriter olan doğal yeşilligi de kapsıyor.Otel uluslararası yeşil anahtar ödüllü bir tesis.
Sizin için çok uygun,ama çocuksuz aileler için çok yıpratıcı bu yönden ben kesinlikle tercih etmem mesela.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yucelcayir1984
E
17 sa.
Yüzbaşı

Sueno Side tatilimizi tamamladık ve evimize döndük,yorum yazan diğer arkadaşların yorumlarına tamamen katılıyorum.Artık seneler içinde otel biraz yıpranmış ve cazibesini kaybetmiş ve her sene birşeyler azalıyor.Geçen sene mesela fıstıklı tatlı çıkardı bu sene bir kere bile çıkmadı.
Ben her oteli verilen fiyat bazında değerlendirme taraftarıyım.Şimdi 21k'ya aldığım bu oteli 2 konser yaşamışken,alkolleri hemen hemen orjinalken eleştirirsen haksızlık yapmış olurum.Ama işte ince bir çizgi var mesela 40k ve üzeri bu dönem için tamamen köpüktür bana göre.Eğlendik,yedik,içtik,denize rahat rahat girdik ama ekstra bir indirim olmazsa artık Sueno defteri kapandı bizim için.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 1 Haziran 2024; 19:28:7 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
17 sa.
Yüzbaşı

Konu kapanmıştır ;)



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @erdsavas
K
14 sa.
Yüzbaşı

Fiyat bazlı baktığımda ve yüzde 25 ödeme kampanyasıyla tüm olumsuzluklara rağmen yılın f/p adayları arasına girer bence de. Ama genel olarak sanki bi bıkkınlık yada doymuşluk var otel çalışanlarında. Çocuk uyuyor odayı 2 gibi boşaltabilirim belki diyorum, en geç 1.30 da boşaltın diyor. Yani böyle saçma muameleyi şehir otelleri bile yapmaz.

Bu arada everyday transfer ile shuttle şeklinde havaalanına geçtik. Kişi başı 300 liraydı ve bizden başka yolcu yoktu. Dakikasında geldi ve zamanında havaalanına teslim etti bizi. Tekrar otel transferi yaparsam direk burayı ararım, sizlerin de aklında olsun.

Otelle ilgili kötü muamele derken shuttle için de bir yorum yapmak istiyorum. Çocuk, hanımın kucağında uyudu. Şoför en rahat nasıl uyur, isterseniz arabasını açalım arabasında uyusun dedi. İlk fırsatta sağa çekti ve bagajdan bebek arabası alıp getirdi. Bunlar küçük detaylar ama insanı mutlu etmeye yetiyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @erdfb_1907
S
13 sa.
Yüzbaşı

Kirman Arycanda dan uzak dur hocam.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ufuk75
T
7 sa.
Yüzbaşı

Yakın zamanda akra kemerde bulunan oldumu. Son yorumları alabilirmiyiz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
1 sa.
Teğmen

Hocam genel olarak personelde bıtkınlık var,belliki çok eziyorlar çalışanları sürekli koşuşturma içindeler ve buda kalitesiz hizmet sunmalarına sebeb veriyor, tatilim sırasında tam 4 tane bayan çalışanı ağlarken gördüm.personel den fazla gereksiz şef tarzında çalışan var ve bunlar sürekli asıl emek verenleri azarlayıp iş emir edip duruyorlar.birkaç defa da personelin haftalık izin alamadığı için tartıştığını duydum.
Otelde tatilci olarak özel hissettirmiyorlar, müşteri orada fazlalık gibi bir tavırları var, şefler sürekli müşterinin hareketlerini takip ediyor göz hapsinde tutuyorlar.farkındasınızdır 7 gün boyunca aynı yiyecekleri yedik, düzgün tatlı yok,etler kayış gibi,herşey birbirinin aynı.konsep yok, türk gecesi,italyan vb geceler yok.
Daha öncede söyledim buradaki yorumlar önemli ve gerçek, herkes yaptığı tatatili bir şekilde paylaşırsa gerçek yorumlara ulaşmış oluruz ve bir sonra ki tatilimizi ona göre planlarız.otelin son bir hafatalık yorumlarına bakın hepsi 5 puan abartmışlar da abartmışlar,hepsi aynı kişilere teşekkür ediyorlar, o kadar otele gidipte hayatında bunun kadar iyi otel girmediğini yazan dahi olmuş ki şimdiye kadar otel diye pansiyona gitmiş herhalde.diğer platformlardaki yorumlar direk yanıltıcı ve müdahale edilmiş yorumlar.
İşin özü hepimizin hemfikir olduğu, aldığımız rakama değen otel oldu biraz üstü bir rakam başka tercihe yöneltir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @erdfb_1907
S
42 dk.
Teğmen

Arkadaslar, club marco polo ya giden, bilgisi olan var midir?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

H
17 dk.
Yüzbaşı

Merhaba bahsettiğiz otel ali bey club park Manavgat dimi. Bizde 3 yaş cocukla gitmeyi düşünüyoruz. Çocuk kulubu 3 yaş çocuğu Ebeveynsiz alıyor mu bilginiz var mı?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @erdfb_1907
E
13 dk.
Yüzbaşı

Bilgim yok hocam o konuda.Otelden bilgi alırsanız daha saglıklı olur.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hainz17
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.