Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
140
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Suudi Arabistan tarihinde ilk kez mayo defilesi düzenlendi
S
4 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Yasmina Qanzal tasarımlarının sergilendiği defile, on yıldan daha kısa bir süre önce kadınların vücutlarını kapatan elbiseler giymesinin zorunlu olduğu bir ülkede devrim niteliğinde bir açılım olarak değerlendirildi.



Veliaht Prens Muhammed bin Salman, Suudi Arabistan'ın sert imajını yumuşatmak amacıyla bir dizi dramatik sosyal reform başlatmış, bu kapsamda kadın hak ve özgürlüklerini de dikkate almaya karar vermişti.


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu değişiklikler arasında sopalı din polislerinin görevden alınması, sinemaların yeniden hizmete açılması ve karma müzik festivallerinin düzenlenmesi gibi reformlar da yer alıyor.


Faslı tasarımcı Yasmina Qanzal'ın çalışmalarının yer aldığı havuz başı defilesinde çoğunlukla kırmızı, bej ve mavi tonlarında tek parça takımlar yer aldı.



< Resime gitmek için tıklayın >



AFP'ye konuşan tasarımcı Qanzal, "Bu ülkenin çok muhafazakar olduğu doğru ama biz Arap dünyasını temsil eden zarif mayolar göstermeye çalıştık. Buraya geldiğimizde Suudi Arabistan'daki bir mayo defilesinin tarihi bir an olduğunu anladık, çünkü böyle bir etkinlik ilk kez yapılıyor" dedi ve katılmanın "bir onur" olduğunu belirtti.



https://www.odatv.com/dunya/prens-selman-vites-buyuttu-suudi-arabistandan-mayo-acilimi-120044185?sayfa=11



B
4 hafta
Yüzbaşı

Bikiniye 50 sene
stringlere de 250 sene vardır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
4 hafta
Yarbay

Bunlar Mekke’yi de bu şekilde “ liberalleştirecekler “ bekleyin görün



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 hafta
Yarbay

İyi bi şey yapmış gibi de övünürler...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 hafta
Yarbay

hastalıklı onlarca nesil üreten kültürün ortalığı öptükten sonraki son hali, 16 yaşındaki çocuklara güzel miraslar bırakmaya and içmişler belli




Bu mesajda bahsedilenler: @MaDMaxiBo
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.